На зима му ставам, затоа што ептен му се сушат образите и како егземи му се прават. На Веледа кремата за лице ја користам, пред излегување го мачкам...
Кажи му така со мајка му да се заебава! Партал еден! Пардон мај френч, али ми се повраќа од такви :@:swear:
Vi blagodaram. Klasika e onaa recenica “bi ostanala poradi decata” - mislev deka nikogas nema da go kazam toa, deka e besmisleno i koga bi imala...
Каде го има?
9 Д: мулти греин на хипп со слива, круша и кокосово. Р: пашканат, брокула, тиквичка, наут, путер. У: бисквита. В: овес со млеко.
[IMG] Има некој искуство со ова?
Јас пак под рефлектираше на децата друго разбирам, ќе добијат погрешна слика за тоа како треба да се однесува еден маж и еден сопруг, ова е повеќе...
Знаеш како, никој овде нема да ти каже раздели се или не се разделувај. Ова е тешка тема, уште потешка одлука. Врз децата ќе рефлектира и лошиот...
И јас тоа чекам да ми кажат кое е подобро, ќе ги снема
Седни и фино разговарај со човекот веднаш да прекине со навреди кои ти лично не ги доживуваш како шега. Особено курва па пред деца е нула толерантно....
[IMG] [IMG] Што мислите за овие? Вежбам три пати во недела, активен фитнес на цело тело по 45 минути.
https://www.heyreach.io/careers Искуства? [ATTACH]
Сега ме замисли, мојата во просек спие 11 часа. Ако ги отспала ноќта, еве како денес, веројатно нема да апие преку ден. Ако не ќе прави дремка. Ако...
Se razbira deka ke reflektira, decata cuvstvuvaat se. Vo eden navrat pomaloto mi rece “mama, ne sakam da se razdelite so tato”. Sto da napravam, kako...
Ќе дадеш клуч тогаш на луѓе од доверба. За туѓи работи ај што не треба да се посакуваат и грабаат, мора да се праша ако не е поинаку договорено. Оф...
SkopjeBus.
Потполно се согласувам. Врвен Доктор
Оддели ги имињата со запирка.