Гонг и Сјај од Охис. Мирисаа на цел периоден систем. :D [ATTACH] [ATTACH]
Мојата ги извади единиците доле па горе, па една двојка горе и една доле засега :D
Доколку тоа е навистина како што велиш, тогаш тоа е класично однесување на маж кој сака привремена девојка за задоволување на неговите сексуални...
9+ П: гриз, слива и јаболко У: грчки јогурт Р: Baby Bio зеленчук и ослиќ В: Хипп ноќна со праска и јаболко
Продавам неносени кафеави чизми и црни салонки. Чизмите се бр.40 но одговараат на 39, салонките се 39.
А да направиш муабет со него како ги гледа работите за контрола и зошто не сака обврски?!
Од каде ти е коректорот за подочници?
Перница на големата изрази на 2 години желба сама и тогаш и ставив,така планирам и за малиот самиот кога ќе посака. Најдобро е да се спие без перница.
Na gak sekogas sijat i lepat retko e samo sienje inace i mene taka deka vtor carski mi dopirase stomakot vrz ranata zatoa taka se osekja imase edna...
Да, можеш да даваш сируп за алергија
Toj што уби жена и се сомневаат дека е сериски убиец.
Педијатарот сега на прегледот на 6 месеци ми кажа да почнам да и давам млечни производи несолена урда грчки јогурт итн, дека можам и глутен полека да...
Здраво мајки совет од некоја со слично искуство ако има... Малиот после секој поминат вирус добива осип најчесто на бутките до сега поминувал за...
Зошто мажите нештото шо буквално не е контрола, го сфаќаат како контрола. Демек не сакаат отчети да даваат никому? А никој не ги прашал за отчет?...
Јас ја имам, презадоволна сум, многу е лесна, удобна и една од малкуте што се спушта речиси на 180 степени за спиење. Влегува во димензии за рачен...
Девојки здраво со лесно на сите..Ве молам за совет 7 недела и 2 дена сум ,но од петокот почнав мн да кашлам без прекин матичната ми даде Оспен ,па ве...
Даа, после првата доза месецот ми се намалија на 5, и потоа на 1-2:) тогаш секако си земам Имигран ама едно е да го земаш 8-9 пати месечно (не се...
И јас помислив исто, доколку е можно да се разведе каде што живее во моментов, ако е некоја појака и поправна држава од нашата.
Тероидна, гениколог/гиниколог, акциозност, психијатер, погрешно изговарање на имиња на општо познати брендови, кога ќе прочитам или слушнам, по една...
Здраво мајки, неделава полниме два месеци, на комбинирана исхрана сме но повеќе дојам. прв пат ми се случува малиот два дена да не кака, а...
Оддели ги имињата со запирка.