Јас фатив грип на сам почеток на бременост. Не знам зошто матичниве одма за антибиотици се фаќаат. Пиев чај од камилица, ѓумбир со лимон, супи ама...
Дали некој славел во Dreamzone?
Ќере после крштевка во розев фустан беше.
Има ли правила како треба да се облече дете после крштевањето нели бел фустан или може и во боја? И дали знаете каде можам да најдам исти фустани за...
Ништо. Вишок му е тоа. 1-2 пати бљуцкање не е ништо.
Го уапсиле Артан Груби. https://sitel.com.mk/uapsen-artan-grubi-video Не е можно сам да му текнало да се врати. Сигурно има некаков пазарлук меѓу...
Општо и за другите бебиња, немаат облека како шти треба. Јас и тогаш ги прашав дали може да се донира, рекоа не е проблем. Една убава вреќа имам...
Мајки некоја да каже искуство ќерка ми е 10+ од вчера почна повеќе пати да вика мама пример игра и гледа во мене сака да ја кренам и почнува ма-ма...
Не може да нема настинувања воошто бидејќи кашлање и растечен нос може да се предизвикани од вирус...ваѓањето само го елиминира честото собирање на...
Прво имам и јас изгубено дете , друго она не е сама. Сама има одбрано да биде сама. Пробуваме да се доближи со сите нас , жената едноставно плукаше...
Ништо женски, мојата прва инсеминација не е успешна и сум многу разочарана. Наредно планираме во Newborn. Од кој др таму сте задоволни и колку...
Сега не сватив, го упасиле сега или не? Еднаш викаат по претходното убиство го уапсиле и се посомневале на сериски убиец, како тогаш ако е уапсен го...
Сегде го носевме, детски психолози, детски нутриционисти џабе. Не најдовме никакво решение, очајни сме. Во германија со ваквите деца работат доктори,...
Ехее мојава е поголема (10ипол м) па цело време и асистирам, нормално е тоа. Утопистично е тоа дека ќе ја оставиш и скроз сама ќе јаде без помош. Ние...
Баш така. Дете мора да научи што е тага, лутина, незадоволство итн и да научи да се справува и носи со нив. Камо животот да беше само убав па да не...
Добро што е толку различно од пред 10 години кога имаше и наши натпреварувачи и го даваа кај нас на ТВ?
А избрале Финска или онака се фаворити без избор?
Мене ми дадоа да пијам Примолут Нор до циклус и првиот ден од менструација да почнам со Микрогинон. Дали некој од вас пиела ваква терапија?
Ох ох, ова сигурно боли, душа. Со помин нека е. Да и јас сум емотивец и гледам прво за сите и за се да погодам па на крај себе, се преиспитувам за...
[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.