Müller, Австрија.
Не можам да се сетам кога премина мојот од 3 на 2 ама знам дека долго време траеше. Еден ден 3 па друг ден 2 додека се стабизира скапавме. Денес и...
Зависи кога си земала претходиот месец на иста дата пуштаат. Барем кај мене е така. Јас зимам на 27ми. Ако се падне викенд ми пуштаат во понеделник.
Во Веро грчко има, со папагал е на амбалажата и во Дм сум купувала безкофеинско.
Nas dosta ni ima pomognato Tylor Cold sirupce i za namaluvanje na sekretot i protiv kaslica. Ubavo e i eden bris da napravite stom ima takov sekret
https://24.mk/details/seriski-ubiec-vo-kumanovsko-traorni-svedoshtva-i-molk-od-policijata Див Запад го направија светот, откако е поставена мрежата!...
147 дали ја имаш пробано од истиот бренд?
Vidi zemaj nesto prirodno naprimer valerian ili asvaganda tie mnogu smiruvaat jas ja zimam asvagandata i mene mi doagja dobro so nejze i me smiriva...
Има ли врска кога се дава молерс? Сабајле/вечер, на гладно/со оброк?
Здраво, девојки. Можеби темата не е за овде, но не најдов друго место каде да прашам. Каде можам да најдам вакви акрилни покани? Дали имате препорака...
Од ДМ, нешто помалку од 300 денари мислам дека е.
Devojki mnogu sum tazna vo nedelata imav punkcija po dolg protokol, inace 3to ifv, mi izvadija 4 jajcekletki, ednata bila samo dobra, no za zal ne se...
Оддели ги имињата со запирка.