Тие што те гледаат чудно треба да се срамат, не ти што си го раниш детето што зависи од тебе за да не биде гладно
odlicen e, pisuva dole normozoospermia
Зошто да немаш можност да дадеш да цица. На 2м бевме во ресторан славеа годишнина свекорот и свекрвата. Си се тргнав на страна со грб завртена и си...
Ние за 3 дена искачаме од 6ти па после ваљда раат ќе сме еден месец до 7ми да потсоберам сила 8)
Кај нас е многу густо населено Фери и многу деца има, а малку воспитуачки. Се затвораат и градинки дури ради недостаток на персонал. Може во другите...
Фала ви многу мамички на одговорите :l: Јас сум од оние посрамежливите и некако не сум сигурна дали би била комфорна да го дојам во јавност, иако...
Мене и двете ми беа изузетно високи колички. И сега кога ќе ги видсм мајки ниски со овие модели на maxi cosi ептен ми изгледа како да се мачат да ги...
Здраво, сакам да прашам дали некој имал сличен или исти проблем Прво ивф пунктирани 10 јајце клетки, 7 оплодени, до 3ти ден 4 останаа, една трансфер...
Здраво девојки Мислење за спермограмов?
да углавном
Хаус Индустриал техно или гоа транс?
Од каде е фустанот купен? Преубав е :inlove:
Baby beef од веро 2 тафталиџе купувам. Преубаво е и за нас некогаш знам да испечам за викенд
Aj link od ripcinata da vidam koi se.
[ATTACH]
Освен да се јавиме на некои од броевите кои ги има на официјалната веб срана на ФЗО и да прашаме... ми се брза под стес сум... испомешани мисли...
Видете ги The Ringtones, свират забавна музика и странска и македонска, топ се дечките и супер се за соработка.
Искуство со доктор Деспот Деспотовски од торакална?
Ја примив инекцијата пред некој ден. Сега за сега се чуствувам добро. Немам несакани реакции. Се надевам дека ќе ми се редуцираат главоболките, рано...
8+ Д: јаболко + ананас + овес Р: грашок + пилешко + просо+ маслиново В: хип ноќна / семолина + праска + јаболко
Оддели ги имињата со запирка.