Не, таа што е на шалтер е вработена, а мајка му секогаш седи на фотелјата со нозете во вис и само дава НЕПОТРЕБНИ КОМЕНТАРИ :envy: Иначе и јас да се...
Може да е алергија на храна или нешто од домот
Јас одам кај Катерина Адамова на клиника во Скопје и сум презадоволна. Со првата бремебост имав гестациски дијабет и ме следеше цела бременост и...
Да за тој трансфер. Кажи му на докторот каде што ќе правиш ивф нека те советува он.
Кај син ми премина денес во влажна кашлица. Му давам Бронлес и правам инхалации со физиолошки. Се надевам дека ќе поминеме само со ова.
@f.girl па дека најсредени :D инаку темата ја разгледував уште пред некое време уште тогаш те приметив дека ти се под конец, а имаш доста постирано...
Мајки веќе подолго време му се јавува ваков осип на различни делови од телото, поминува па ќе се јави на друго место, почна прво кан пелените, што...
Да, јас така ги прекинав.
Не знам искрено, ама за многу работи се вака поделени мислењата и после ние ќе му ја мислиме кого да слушаме..
Мене исто не ми е јасно. Нели учат од исти книги сите? Нели препораки и истражувања се исти за секаде во светов?
Дали при ставање на утрогестан секоја вечер по едно 200мг, можат да се прекинат наеднаш или? Бидејќи докторката вели дека нема потреба повеќе да се...
После магистратура ти е потребна 1 година приправнички стаж- кај адвокат (се пријавуваш во Адвокатска комора и добиваш легитимација а на крајот и...
Ааа ете уште еден fellow virgo, светот е подобро место само ради тоа што ние постоиме :inlove:
Дали некој го слушаше вчера предавањето на Др Марина за воведување на немлечна исхрана? Докторката спомна давање вода и пред воведување храна доколку...
Во Биана видете, јас цел ден и вечер издржав со нив :) Многу ми беа удобни.
Лаже дека од ноктите сите знаат дека девица е најдобар знак, па сега демек по ноктите. :angel:
Во Драчево знам дека работат Med-X, од 10 до 14 часот во сабота.
Девојки, секоја чест :) Редовно негувате нокти, од темава ми падна непријатно :D Јас ќе додадам 'свету мало боје', ама ќе ги средам нареден месец.....
Se konsultirav. Moze da pijam antibiotik. Faala i na drugite clenki @Shekerka55 , @hannybanny
Направи само промена на датата од 25 за 26 не е кој знае колкава доплатата.
Оддели ги имињата со запирка.