Јас паничам дека ќе ми ја замени фриленс професијата, па ќе морам да го работам тоа што го имам завршено, со луѓе околу мене, колеги, народ, ќе треба...
Луѓе ве молам некој нешто да ми каже, имам дијареа и на секое одење до тоалет во столицата има и крв некаде исто колку што има и фецес. Што да...
А и за животинки истово важи, можда послатки се подебелки али крајно себично ми е на тој начин да се хранат, битно мене слатки да ми се а за нивното...
Zdravo devojki , vo 11 nedela i 4 5 dena pravev skrining vo sistina kaj doktor Mitko Ivanovski se beshe vo najdobar red , priska napravena low risk,...
Дали навистина давале паричен надомест од 3.000 денари секој месец за невработени? Јас таква мерка не можам да најдам, знам за тие што ти следуват...
@Marge И јас само што инсталирњв Тему пред некој ден ама премногу чудно работи има како реклами,не знам дали да кликам нљ нив или не? Вика ќе сум...
[ATTACH]
Арамија
Искрено, со целата фама против АИ се осеќам како да сме на истата позиција каде што биле луѓето во времето кога интернетот почнувал да станува...
некои денес земаа, јас не :)
Јас имам моментално програма од Емилија и сум многу задоволна и пд исхраната и од неа. Ја одбрав по случаен избор, откако се изначитав по форуми за...
Од некоја чудна причина кај нас дебело се смета за здраво, особено кај трудници и деца.. :drunk: Разбирам дека во бременоста поради хормони може да...
од нареден месец ќе немаш после 15 ти мислам.
девојки од вчера сум со тт, црвено грло имам ко и ко имам чепчиња гној ама не сум сигурна. Денес цек ден сум со ракија и бибер врзана околу грчло а...
Дали некој знае каква е процедурата за вадење државјанство за бебе родено во странство?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Лежам, гледам филмови и серии, планирам работи кои никогаш не ги реализирам, тоа накратко.:sun:
Кои документи се потребни за упис во државна и приватна градинка? Се чека многу за упис или..? Која цена се отприлика?
Многу ме нервираат луѓево што пред бременост со 50кила беа уау колку си слаба, јадеш ли ти нешто. Немаше кој не искоментирал како тоа јас цел живот...
Оддели ги имињата со запирка.