Zdravo preporaka za filer za usta za prv pat i ceni dali znaete? Kaj dr Mina ili vo Dalia?
Не се способни овие 2100 денари да ги исплатат навремено, а не пак да ја зголемат сумата.
Jas ispitav vo Biotek i toa so upat od matichen ginekolog, mislam deka okolu 1500 denari plativ genetski panel so 12 polimorfizmi
Негативното е што морето може да биде често со бранови, али ние кога бевме имаше доста со деца, се шлапаа у брановите.
Да се заблажиме.. [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Дечки како сте. Дали имате страв кога јадете и пиете да не ви залетне храна или пијалок. Мене ми се случува тоа некогаш па од страв престанувам да...
Јас не познавам некој што има сериозна и сигурна работа во странство и би се вратил тука. Најубаво ти да испиташ кај работи или што работи....
41 185
2000 мислења за 2 години. Соушал лајф not found. :bug::inlove:
Јас до Велес го одклатив а 100км имаме од кај нас, како возиш повеќе ке се опушташ. Сеа до кај сакаш тргам со него :rofl: Темпирам време за спиење и...
Како е Врахос за со дете и предлог за смештај?
Zdravo kako ste denes ?
[MEDIA]
Навика е, труди се да не даваш секогаш. Јас сега се решив да издржам плачење ама да го одбијам од ноќно, не се издржува. Чудо како не ти се расонува...
Баш те читав пред некое време дека чекаш долго термин. Со лесно заздравувањето :hug: И јас собирам искуства, да соберам храброст да ја извадам, па...
Денес го возев сама во кола позади ама немав огледало па малце стрес :D блиску тука на 2км не не фати многу возење и вчера и денес се изнашетавме на...
Не би препорачала физиолошки, тоа е солен раствор може да го пече на очињата. Подобро со млака вода и чиста газа.
Филмови на максимум.Не знаат веќе што да излажат.
Ај ќе се врати овде, а кај ќе работи? Он научен во странство да заработува и тука што ќе работи, знаеме колку 'лесно' се наога овде работа. Од љубов...
Ќе дојдеш со мене?
Оддели ги имињата со запирка.