Здраво феминки, ќе може ли да ми кажете дали исплатата за тековниот месец се врши во истиот или во наредниот? На боледување сум од декември, во...
[ATTACH]
Колку пиете млеко?? Имате ли цврст оброк?? И ние сме 6++, на ад сме, некогаш знае и цела ноќ да ја преспие(ретко, но се случува), а обично станува...
99% посто од луѓето се хомофоби, само 99% нема да го кажат тоа јавно, пошто не е модерно сега нели. Така е кога 1% го контролираат Холивуд
Кај нас нова фаза, не сака во градинка. Е сега не сака, ќе отидеме ќе влезе и си почнува таму да плаче за дома. Во среда рекла дека не и е добро и...
Мами дај утешетеме дека фазава нема да трае уште долго :lol:Месец денс сме , месец дена строго на цице спиеме на или на мене .. вчера се измолзив и...
Dhea porano imaa vo city mall na standovite sportski, sega ne znam, preku iherb veke ne se isplati
Какао:)
Здраво, дали некој вршел пријавување на новороденче дигитално т.е. по електронски пат? Доколку да, Ве молам објаснете ја процедурата. Поздрав
Во државава секој е оставен сам на себе, мислев дека не можам да имам пониско мислење за џандариве, човек со грам мозок и достоинство нема таму да...
Да, воопшто не ми пречи ваква женска.
АнаконДА
Секој викенд ако не е убаво времето еден ден ја носам во игротека. 1 час или саат и пол мах. Да не се премори после уште потешко е. Претходно не ја...
Бебето ми е помало и не знам ,засега спиењето барем е ок. Неколку ноќи дали имало така поголема вознемиреност ,ама затоа големата... Значи 5.5 г е...
А зошто да не и се дава да го види внучето? Ок да не се остава можеби на само, ама да доаѓа на гости и да може да го гледа, држи, поигра... зошто да...
Срце. (facepalm)
И во Македонија има некој убаво што живее и во странство мизерно и обратно. Пред се е до мајндсетот и перцепцијата. Најголем проблем во странство...
Не, не сакам ограничени.
Мислам дека и ти самата бараше да одиш во странство. Можеби и подобро ќе ти дојде, затоа што постојано не си задоволна со тоа каде си и што правиш....
Фала на мислењето, не барам утеха баш ми требаат искуства да одлучам како ќе терам :l: Сензитивна е и она и бара контакт кога има најмала...
Оддели ги имињата со запирка.