Силбо? Кисми?
Шољички со "најдобра мајка" пример. Отвори на инстаграм, на профилот на креденец, имаш многу убави идеи. Можеш кактус мал во чаша, честитка за...
Па зошто никој од сведоците не излезе да го каже ова?!
ccc a na pres vcera kazuvaat deka sami bile i zakluceni odvnatre…no comment!
@MarigoldA да, така е, не е важно дали е кредитна или дебитна, кредит кард им стои општо за картица, НО мора да имате девизна сметка. Ние уплативме...
znaev…
Машала ценава, ноу комент. :D Секако дека ме интересира и би сакала да ја пробам, ама ќе чека некој поголем попуст. Мене маскарите на Есенс...
Најверојатно е ноќен терор, имаа и моите, помалата - поизразени, баш така, повеќе од пола саат плачење викање и никаква перцепција за околината,...
Дали сте обновиле ДТП вакцина на деца пред почнување со школо?
Здраво, потребен ми е број од ВИП каргото. На интернет има еден број но исклучен е.
Нема на што.
[ATTACH] Си го сочував јас, ја уплатив еднаш ама некако тешка ми беше и се откажав. За постпартум програмата. Можеби дека и ептен брзо по породување...
Мене линијата со боровинките ми беше супер. Моментално го имам чистачот за миење лице дома. Исто и од Береза линијата задоволна бев.
Керберка да ме одблокира.
Во градинка преспива,заспива околу 8 во 5 сабајле е на нозе :)
Жени Јас не добив -но ке давам подарок:),но ми треба од вас помош:Од каде да најдам благодарници/дипломите што ги посветуваат на доктори.Ми треба...
Да, да ти кажам и јас веќе ретко скоро воопшто не фрлам пари на поскапи маскари. Зошто и Есенс, Голден Роуз ми вршат работа. Овде кај мене во Грција...
Здраво, кој ќе полага сега во април Логистика? И дали некој знае која дата би било полагањето?
Да не е преморено? Кога легнува кога станува сабајле? Преку ден спие ли?
Од што конкретно сте задоволни? Каков напредок видовте? Колку третмани? Ако можете малку да објасните
Оддели ги имињата со запирка.