Како пројдовте можеш ли да ми пишеш подетално те молам? И јас се канам да не и давам ноќе да цуца ама никако да се наканам. Ме плаши дека пак ќе...
Исто и мене, ако овој ја чекал долу пред зграда, со кој се карала она на балкон? Луѓе што биле во близина слушале кавги пред да падне. Сведокот, чиј...
Не е прашањето зошто останала или зошто родила дете, туку зошто некој мислел дека има право да ја тепа.
Здраво на сите случајно некој да не знае каде би можела да најдам шпиц со додаток за испирање на нос никаде не успеав по аптекиве а хитно ми е Фала...
@nextredstyle Каде го купи посното гравче? Кај мене во Кам само тоа со месо го имаше, пре убав е гравот! @Anika55 Aни, котиџот од каде? Одамна го...
Сеуште е истрагата во тек. Дури и да е вистинито ова сценарио. Смртта на ова невино суштество е на рацете на МВР и ЦСР . А насилникот...
Сега прочитав од линкот. Иако пак нешто ми е чудно..
Не знам. Немам одговор. Во реален живот познавам неколку такви жени и немам одговор. Колку и да се трудиш да разбереш, освен стручни лица кои...
Ај тоа, ама има една тема шо баш некни прв пат ја видов, незнам како се викаше, сликуваат јадење шо купиле за во фрижидер :rofl::rofl::rofl:
Таткото бил пред зграда и ја чекал да се спакува да ја носи кај мајка и!
Па пишува осомничениот - таткото. Као биле пред зградата.
https://www.slobodenpecat.mk/pekolot-za-ivana-pochnal-pred-sedum-godini-surovosta-na-stojanche-kulminarala-vo-poslednite-dve-godini/ Се прашувам...
Откако од училиште ја зеле 6-годишната ќерка, сведокот ги однел до домот, за оштетената да се спакува и да ја носи кај мајка ѝ. Додека сведокот и...
Кај бил таткото во тој момент? Зошто не кажуваат каде бил таткото? Мислиш не можел он изреволтиран што неа ја чекаат да ја заклучил таа истрчала на...
Не е рамна површината, имс вдлабнатини и со нокти боли, нешто извадив ама ми влегува под нокт и боцка. Ќе пробам со топла вода, уште малку ми остана...
Да, мислат.
Ја коа искоментирав за истото, ми се ставија :) А значи не сум била у криво? Цела тема е преглупа и без поента. Уствари има поента - Пофали се!...
Па ај бе Каме еве некој нека ми објасни како бе да ме тепа да ме малтретира и покрај се да му родам дете ,? Зошто ,некои жени си го прават тоа ?...
Ја имам сколиоза, последниот пршлен е ко ко кривина накај Желино и најверојатно според тоа сите нерви од таму до мал прст ми се зезнати и све ме...
Ај еве линк од СДК ИВАНА СКОКНАЛА СО ЌЕРКАТА ОТКАКО ЗАЕДНО СО СТОЈАНЧЕ ЈА ЗЕЛЕ ОД ШКОЛО, ПРЕД ТОА ДВАПАТИ ЈА НАТЕПАЛ - Сакам Да Кажам...
Оддели ги имињата со запирка.