Од која машина за садови сте задоволни? само 45см да е :D
Исто, после 12 месеци планирам полека да ги воведам . Имаше и рефлукс на почетокот. Нема потреба сега од нив искрено.
Да не тестираш рано? Штом лабоквик "рекол" не, значи не си бремена.
Не ми е јасно, ја тепал пред судот хематоми и напраил (ја помодрел) среде бел ден и нема други сведоци, нема камери и немало дента реакција и...
Sega praev labkovik mi pokaza negativen ;(
Има различни, затоа ќе си најдеш соодветен.
Мојот матичен гинеколог одлучува дали ќе бидам на природен циклус? И дали се наоѓа лесно термин за инсеминација на ГАК? Инаку немаме проверено ДНК...
Јас се одлучив за Веледа, ќе видиме кога ќе се роди бебе дали ќе му одговара што искрено се надевам. :)
Колку имаше искрено не знам - премногу. Ноќеска имаше 3-4 само едно така малце потешко за смирување, ама сепак мислам дека кај него повеќе во...
Секако дека е можно. Затоа се зема најефтин тест, со него нема вакви лажни линии. Ако има бременост има линија, ако нема бременост , нема никаква...
Леле ги обожавав :inlove:
За инсеминација, доколку си на природен циклус, само се следи растот на фоликулот со ехо. Кога ќе достигне околу 18–20 мм, се дава „стоп“ инекција за...
Имаш конкретни да предложиш? Јас и зедов стик од Балеа, демек природен, без алкохол, без алуминиум, сензитив, ама.... еднаш ставив, ме печеше. А и...
Otkako ke dobies nekade 11-12 den od ciklus e punkcija i za 3-5 dena potoa transfer po procenka na doktorot. Zavisi dali ke bide so 3 dneven ili 5...
[ATTACH] [ATTACH]
Фала ти на одговорот :D па доколку имам таква опција би било супер ако можам уште овај месец да правам инсеминација без стимулација. Сепак ќе видам...
[ATTACH]
Гош, многу работи не знаеме. Е сега, баш оти не сум маж, ќе си дозволам да шпекулирам- баш оти милион пати е пишано тој муабет како најголем страв на...
Еве одговор од некој кој минал низ слична ситуација,слични црни мисли и сценарија,немала кому да го ДОВЕРИ . Сите потфрлиле,па дури и таа како мајка.
Оддели ги имињата со запирка.