[ATTACH]
Јас 3,4 дена страшно се осеќав, како незнам скраја да е како тешко болна да сум. Имам и анемија ептен, ама ова беше друго. Како лицето, кожата да не...
Доста рано го имаш направено тестот, сигурно сега ќе биде се во ред :)
Можно е, не сум баш сигурна. Секако дека зависи од локацијата на проблемот. Јас лично имам проблем со рацете, ама со лицето и главата не.
[SPOILER]
Серум Нијацинамид за наутро, според мене толку. Јас го користам со цинк од балеа, супер ми е. И спф крема затоа што користиш салицилна киселина...
Јас имав намалена плодова вода од 24 недела издржав до 40+3. Одев на контрола на ГАК секоја недела за во случај да треба да ме задржат на паталошка....
Јас носев крвна група и рх фактор Хепатит на и ц и хив Брисеви Ми побараа само крвна група и рх фактор.
Едно глупо прашање имам проблем со yahoo.com неможам да се најавам никако бидејќи бројот веќе не работи тој што го имам ставено за ветификација...
Во 9+5, не боцкам клексани. Денес повторно ми земаа крв и се надевам вториов пат ќе е успешно
5 дена, по 2 или по 1 дневно. Јас со рецепт ги имам земано. Многу се подобри од кломифен, не тенчат ендометриум.
Во Систина не носиш облека никаква за тебе, таму ќе си само во нивните спавачи без долна облека. Бебето исто така е облечено во нивна облека. Ќе ви...
Нема да има протести во ЕУ затоа што тука САД го тероризира Иран и овие мораат да ќутат, затоа им се небитни и жртвите кои се само обичен народ....
Не би ме зачудило дел пратениците по дома да ја носат, а другиот дел да е продаван. ИСТРАГА ЗА „ВЛАДИНОТО БИФЕ“: Каде исчезна храна вредна 70.000...
Здраво на сите, би сакала да аплицирам за работа на брод како пример assistant waitres на некои од океанските бродски компании како carneval.. Имам...
Можеш пилингот. Ова е всушност тонер, ставаш минимална количина и оставаш да се исуши. Врз него можеш серум и крема. Од серуми плус можеш...
Мала помош. Кремата и гелот ми одговараат одлично сега сакам да го вклучам и пилингот. Имам комбинирана проблематична кожа. Ако може некој да ми...
мрежести влошки земав од Бони. ваљда се океј. фала многу
Оддели ги имињата со запирка.