Мислам дека зависи колкава ти е платата и за тоа како ќе те проценат каков ризик си
Добро утро :sun: Оваа година не честитав празник на никој, уште многу работа има за да се порамниме со мажите, само им посакав на сите, па и на вас...
Ние сме со енергетски панел. И супер е.
значи таман сме :D фала ти :l:
Благодарам на поддршката, од што сум премногу позитивна мислам дека никогаш ништо не ми оди од прва, ама продолжуваме! Имам 33 години :)
Не се.
Според мене, твојата постапка е разумна и за пофалба е начинот на кој си ги износила работите. Најважно е ти како се чувствуваш и да ги правиш...
др Ивана Младеновска Стојкоска на клиника, мене ме води и е прекрасна! Мене ме водеа со дијабет тип 2 (дијагностицирано од друг доктор предходно) и...
З За прв роденден го имавме човеков резервирано. 4 ри саати 5000 ден.
Само за материјалот за покривање прашувам. Ме интересира дали навистина има заштеда доколку се стави друг материјал од ќерамида.
Да, Деко го наместиле Панчо и Андреј, па види ги сега и сопругите нивни лажат. Правда за Деко, под итно да му се извини државата, така решија фемина...
Мислам дека сум единствената личност што бара да НЕ ја унапредат на работа.
Од дм и веро го зимам, ау рецепти немам за ништо :D јас сум ти кувар од око. Така правам и леб и секогаш ми искача ептен убав ама немам мерки, се...
Сама го бирав терминот, кога мене ми одговара, имав некои приватни настани па ми одговараше да поминат неколку месеци, па после тоа да биде...
На пазар имаш несолени маслинки.
Мислам генерација се нашите. Зошто виновно? Не се мали, имаат веќе оформен говор. Јас сметам дека ако имал исполнет ден, ништо страшно не е ако гледа...
А да не видов дека има спф, тогаш само нејзе наутро. Јас покрај нијацинамид и салицилна имам азелаична киселина користено само, кај мене немала добар...
Што е ова со теоретскава настава дали навистина трае 5 дена . Сум слушала дека за 1- 2 дена се завршувало. Денес треба да одам и ми кажаа дека мора...
Според вас Деко ќе испадне невин, како што ве читам. Ајде нека го ослободат..
Оддели ги имињата со запирка.