Каков носко користите? Многу плаче бебе кога и вадам мрсули со овој на уста што се тегне. Некако многу и се тегави мрсулите и се бориме. Трга глава,...
И јас лежев исто така,ме породија кога влегов во 37 недела,пред царски го извадиле серклажот не ни осетив,во безбедна зона си,со лесно
Ама многу скапо бре и тоа го направија,1200 продолжување на гаранција и 2500 ми наплатија хемиско.
Разговараат со сите групно психолози. Поединечно само ако се забележи проблем кај едно дете. Во група на првачиња каде што децата се уште се...
Ние го носиме отприлика 7:15/7:30
[ATTACH]
Останати тригери од минатото :rofl: И кај свекрва ми претходно имаше тепих низ цела дневна , без него пат теписи , персиски .. ужас. Ние сменивме се...
После вежбање пред доручек: дозерка протеин со вода Д: тост со овесно лебче У: 5-6 бадеми Е: ослич со печен зеленчук У2: 3 урми со 1 лажичка кикирики...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Isto i kaj mene.Iskreno jas malku se isplasiv deka ne se gleda nisto,maticniot mi rece za edna nedela na kontrola ,a beta da povtoram na 7 den od...
Јас продавам фиокар, пиши ми ако немаш веќе најдено :)
Bev da i samo zadebelen endometrium se gledase
Има два режима, стерилизира и готви на пареа, сад со голем капацитет за 5 шишиња и цуцли, исто така можиш и храна да загреваш. Пиши ми порака
Колку пари е операција на жолчка во 8ми септември?
Не треба да бараат "повлечени деца". Со сите деца треба да се разговара. Сите деца имаат потреба некој надвор од дома да ги познава. И тие што се...
Da bev ama ne se gledase nisto na eho,kaj mene beta bese 229 vo ponedelnik.Dali vie bevte na eho?
Не е само школото криво, но дефинитивно училиштата не го користат персоналот кој го имаат. Зборувам за 2 дијаметрално спротивни искуства меѓу мене и...
Јас имам нов ergobaby embrace пиши ми
8+++ Д: тиква+просо+жолчка+путер Р: пилешко+киноа+тиквица+младо компирче В: гриз со адаптирано млеко+банана+какао
Оддели ги имињата со запирка.