Neka ti e zivo i zdravo vo pravo si ako treba da bide ke bide ako ne glava vo zid da pak nema da uspees eve moje iskustvo vo noemvri imav treto...
Атанас Артан Груби или Стево Пендаровски ?
Најверојатно ти е од откажувањето на Заластата. Колку време ја земаше и за колку време ја откажа?
на работа за лепење стиропор имам Каква музика слушаш ?
41.244
Ружа
Не сакам Сакам да одам на Малдивите :inlove:
Купуваме стан со поглед во друг стан..
И мојот бебуш го вратија на 3дневен, искрено не се ни надевав на позитивен резултат некако ради реда одев овој пат пошо имав 3 неуспешни ивф и се...
@misli_si ,членката не е од Ск, а во помалите градови немаме опција за брис на приватно. Сме го коментирале повеќе пати. Чисто ме интересира за...
Девојки, што да очекувам од сипаници варичела? Вчера почна со неколку на стомак, денес сабајле стана кенкава, гледам почнале и под пазуви и на едното...
Првиот ден мајка му неговава родена даде изјава дека е станот заеднички купен, што значи и таа земала кредит за копуков да ја присили да му го...
TEARS OF THE SUN Deneska na prosetka ili soping
Мене пресудна би ми била локацијата, искрено. И дали ми се брза да се вселам, или не. Ако не ти се брза, имаш време и да го изреновираш станот на...
Никако не сум смирувала. Не се развиени целосно и оставав само од себе да помине. Нормален процес е.
Не мораш секогаш да чекаш упат. 450 ден е комплет од нос и грло брис цо Биотек. Знам дека не е едно да дадеш пари ама па и одењето и малтретирањето...
Се губи. Ама не знам мислев досега дека кожата не треба да и е толку нежна пс затоа прашувам
Ау не сакам :shake::D Сакам да одам во театар
Не Кој филм никогаш нема да ти здосади да го гледаш?
[MEDIA]
Оддели ги имињата со запирка.