Мене фронди од портокал ми беа преблаги ништо посебно, но затоа swing rools од солен карамел ми беа преубави и денес планирам да набавам уште. Ако...
Се надевам нема. Ама сепак мислам дека сите мажи лајкаат слики, такви сочни, без разлика на години..
Гледам нешто е за обложување. Искуства? [ATTACH] [ATTACH]
Добро утро Повторно е многу ладно. Но такво е може и април да биде ладен нема правило. Многу ми е мило за сите со големи деца , како веќе немаат...
Ќути има и полошо, замисли да забега по женски под 20….
Хрватските Mirella во жолта паковка се најубави. Љубител сум на риба зошто секојден јадам само ориз и риба и ги имам пробано сите брендови. И Ева не...
До пола само го изгледав 'One Battle After Another', а со оглед дека е 3 саати долг, доволно шанса му пружив да ме заинтересира, мислам дека темата...
Добро утро, Многу сте тивки, ве нема цел викенд :) Цело време ве читам, ама ретко пишувам. @gjoker4e како си? Ти посакувам многу среќа и сила за се...
И јас сум целата со модрици,за нив многу ми помага хепатронбин кремата.Мачкај само неколку пати во денот.[ATTACH]
Пробав пред некој ден, ја смешав со авокадо, црни маслинки, кисели краставички, лажиче мајонез и копар, баш беше ко паштета, ставав на едни крекери,...
[ATTACH]
Првата и третата ги имам користено, лично ми беа малку лепливи. Ќе чекам да пишеш како ќе ти се допаднат тебе :)
Дали давате омега кај деца од 8-9 год и кои?
Ова е без врска. Зошто да прима некој социјална помош а работи? Треба строга контрола да има и за тие што ја земаат. Оти има и такви кои од мрза не...
Здраво, се сомневам дека второто дете од 1год и 2 месеци има рамни стапала. Каде можам да го однесам на преглед? Уште не оди.
Ako I zemat vo ponedelnik najdocna do sreda stigaat ako se pozitivni a ako se negativni za Eden den. Denes I zemaat utre stigaat. Rabotat od...
11+ Сабота: Д: скремблд јајца на путер со урда + малку грчки јогурт У: пола шукалче и мандарина Р: 1 кроќет од компир морков пилешко + парчиња...
Пробај во натрешноста кај што те убиваат намачкај некоја мрсна крема да омекнат малку. Намачкај убаво да има и така 2-3 пати мачкај остави да упие....
Да видиш некои влошки, мислам има и влошки , некои од нив се и како гел за цело стапало, а не само за одоздола. Или некоја друга алтернатива за да ти...
Оддели ги имињата со запирка.