Пред политичарите е обичниот граѓанин, кој од лани до сега петпати има фаќано врски (за разноразни потреби). И така во круг, за сешто.
Во администрација работат најнеписмените. Еве отидов да носам барање да избришат од евиденција починато лице, да не наплаќаат данок на имот, и жената...
:sun: [MEDIA]
Јас имав еден миом,позади матката,др.от ми рече не е опасен Со тек на време,израснаа пет миоми, внатре во матката и мораше да се вади матката Сега...
Stop za KORYPCIJA,Rodninski ,Partiski vrski! Eve do sto ne dovede ovoj Koroziran Sistem! Ova e tragedija za celata drzava da zaginat madina Nevini...
Мајки,со што да искомбинирам манго ? Сакам да го дадам за доручек?
Ми прати другарка ми слики што сум заборавила дека постојат од некоја екскурзија у прва или втора средно на која сум заборавила дека и некад сум...
и ние бевме така, будност еден час а дремки 1,1-5 час. сега нешто почна да менува и се познава дека е нервозна и ненаспана а тешко останува заспана...
Здраво на сите. Потребно ми е да најдам сатен ,долг фустан ,шампањ боја . Да не биде премногу скап.Дали знаете каде можам да најдам Можеш да...
Не зборува воопшто или? И моето е на таа возраст и гледам дека сега баш му се развива говорот, полека, но сигурно :)Веќе и логопедите станаа тешки...
Во втор месец бевме различно, имаше недели со 30мин или 45мин дремки, а и недели со 2-3 часа. Морам да напоменам дека ние бевме нон стоп во марама....
Не бре каква вода. Додека не се воведе цврста храна, т.е. кашички не се спремни ни за вода. Вода има во мајчино и во адаптирано млеко. Мислам дека...
Најнормално, јас сум 15та неделаа до сега ниту еднаш не сум имала гадење од било што! Од почеток до сега, се надевам дека така и ќе продолжам, си...
Последната сезона е во тек... Не сум спремна за крајот, [SPOILER]
Каде во Скопјево можам да најдам вакви ?[ATTACH]
Можеш да вратиш колку сакаш производи доколку е во рок, со фискална и не се носени. Зашто мислиш дека би ти направиле проблем? Едит: јас не сум...
во креветче мн ретко секогаш спие во мене ама сега и во мене спие по пола час одвај..
Честитки Мама :l: Фала ти за одговорот, ми значи :l: Кај кој доктор беше? Се мислам помеѓу др. Сотир и др. Кристинка :wasntme:
Дали некој вратил 3 производи без да му се направи проблем??
Оддели ги имињата со запирка.