Без разлика дали сте во брак или не, ако едниот не сака другиот не притиска да имаат секс...
Членката напиша 2 реченици. Едната од нив беше- и префрлил нејзе, дека таа има проблем, што не сакала секс секој ден. Па таа сега бара валидација на...
Ама е многу лошо напишан. Баш не може да се научи од некоја која наивно скока во комуникација со непознат маж без да го провери и без да држи...
Дали дома пуштате телевизор? Ова моево ко хипнотизирано, а пуштиме телевизор таму и се очите. Седам во тишина без телевизор нешто што најмногу...
не работат веќе романса, не прават такви торти
Мислев моментално што давате за полесно да се искака
Здраво женски Деновиве кај и да е треба да се породам на ГАК, па ќе може ли некоја да ми каже што се е потребано да се носи за таму ?
Круша, слива, маслиново некоја капка, палента, авокадо (секако не се ова во комбинација). Паузирај со морков, компир, ориз.
Романса само за декорации, им нема рамен во Скопјево. И од таму и од таму имам нарачувано, Романса ко од слика да ја вадат истата торта што ќе им ја...
Што давате на бебе 7м за полесно да излезе по голема? Почнав со кашички и сеа малку пронлем има со какање
Прашав луѓе шо имале слично искуство да споделат, а не хипотези да развиваме!
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Првото дете прво ми пролазе па седна, околу 8 ипол месеци двете работи ги направи. А овој се превртува од 5 (порано од брат му), кругови врти со...
Одвратности
Да декорација им е врв ама не знам како си дозволија така. И некои гости што ни кажаа отворено дека била бајата ни споделија дека и ним или и на...
Карго експрес не може уште да достави пратка од 11.03... И нема некоја карго компанија која е да речеш сигурна. Ај не мора следен ден да ја донесат,...
Моево има 9 месеци и не лази уште. До пред месец, месец и пол, се вртеше само од меше на грб, обратно никако ама еве сега не е застанат, низ цела...
Komisijata ke vi navede od koga da go otvorite. I togas ke si odite kaj maticniot on ke vi otvori, dokumentot se nosi ili na rabota ili vo fond koga...
Јас да сум негователка не би ја прифатила. Тоа се деца, не разбираат. Вработените и онака се растргнати. Што ако навистина ја турне некој? И ако...
Зошто сируп? Мене не ми рекоа такво нешто. Само да не јадам претходниот ден после 2часот мислам, и вода да не пијам после вечерта. Можеби немаш што...
Оддели ги имињата со запирка.