Обично 21 ден е препорачливо дома да е. Он не е заразен, ама паднат имунитет и ќе закачи нешто одма..
Многу по тажно е твоето размислување.. 95% од генерациите на баба ти не смееле да писнат на мажот, ако се спротистави ќе ја тепа, ако се пожали дома...
Непопуларно мислење: пензионерите нешто треба да прават со слободното време што го имаат, што е до мене, слободно нека се возат и нека одат каде...
Слободно пуштете го, откако ќе се исфрли детето повеќе не е преносител - така нас ни кажаа, единствено се препорачува да седи дома поради ослабен...
Дали сте во тек со другите мерки и грантови? Пример, за покривање на плата за друг вработен и сл?
Еве ти го реши.Ако нема секој ден,не го сака.
Мене магнезиум цитрат ми е спасот. Секојдневно, од било која фирма
Поради мачката и се појавил осип за кој пишуваше во темава и ја однесле некаде да се ослободат од неа. Сега да ни каже дека се вратила.
Идеја за подарок за жена 60 години? Баш немам појма што би зела...
Не Мармалад од шумско овошје?
Плата
Ја да дадам апдејт за програмата на Драгана супер и се видеата, јас не ја земав пост партум тука класичната за почетно вежбање зошто 9месеци по...
Мене урифос ми дадоа 3 гр 5 дена да пијам. И се излечи лесно кај тебе?
Да и свекор ми едно влегување од врата, она си игра во игралната внатре и вика оооо пиле дединооо во затвор те ставиле дојди дедо да те земе во раце...
Ова е многу индивидуално, зависи од трудот и трпението. Колку ќе се вложиш толку ќе научиш. Бесплатни платформи: Doulingo, VHS deutsch lernen, DW...
Девојки каде е најефтино за правење панорамска снимка во Скопје приватно?
Здраво. Дали ви беше тешко да научите германски посебно тие што незнаат ништо? И дали има бесплатни курсеви? Најверојатно се селеме во Германија па...
Автор
41.268
Оддели ги имињата со запирка.