[ATTACH] [ATTACH]
Не може одеднаш да прифати парчиња и нормално е на почеток да први фаци како за повраќање. Почни да мешаш во кашички пример ориз убаво сварен цели...
Превземено Ovo sam morala da podelim Muškarce ne ubija feminizam. Ne ubija ih “woke”. Ne ubija ih moderna žena. Ubija ih činjenica da ih više niko...
[MEDIA]
41 299
Јас зборувам за ситуација каде детето гледа цртани или било што друго што го интересира и за да пушти татко и што сака он ја прашува или и дава...
Одлучивме да чекаме, имаме уплатено 30% останатиот дел треба да го уплатите 15-20 ден пред одење, така да ако има нешто недај боже ќе откажеме иако...
Во стокомак имаат можеш да видиш
10+ П: овесна каша со грчки, ленено и чиа семе, банана и круша У: шмукалче со киви Р: пире и печен лосос В: хипп ноќна со јаболко и праска
Вчера направив лебче со банана за денес да и дадам, и надробив од лебчето ставив путер од лешник и настрана грчки јогурт, само што касна све...
Да провериш во Кристина Дамил, ко да гледав кога ние ја купувавме нашата. И океј се со цени не се вонземски.
Види во Литература може да имаат, во Крш или Бебе центар. А може и во Џамбо да најдеш
На Тему нема ли нешто?
41.298
11 Д: гриз со какао, банана и лажичка путер од лешник У: микс од смоква, праска, цреши со грчки јогурт Р: пире од компир, морков, брокула, путер и...
Земал некој трпезарија од Форма Нова? Или препорачајте ми кружни трпезариски маси што се продолжуваат од кај да земам. Со асални цени, нормално :D
Какви додатоци?
30та.
Ја купи ли некој новата маскара од Лореал да сподели искуство?
За многу производи пишува веган а не е. Затоа строго си читам состав. Досега не сум нашла вистинска веганска пица. Битно се декларираат како...
Оддели ги имињата со запирка.