@Elenadjalo Ја мислам дека има многу мажи на таа возраст што не спиеле со жена кога ќе ги видиш какво однесување имаат :D а и женските не паѓаат...
Јас имам пвц бели прозорци и ги исчистив со арф
Вие што си ги имате изгубено милениците после долги години чување како се справивте со тагата и со тоа што ги нема? Денес ја изгубивме кутката што ја...
Варираат.
Ако царскиот ви е договорен, најчесто се договарате со докторот да дојдете ден претходно, а операцијата се закажува нареден ден најчесто од сабајле....
Јас правев лани во март во њу борн платив околу 4500- 5000 евра. Цената зависи од тоа колку јајце клетки ќе ти извадат и оплодат. Првиот пат со една...
Мојава сака да гледа. Проблем е тоа. Не плаче во раце и во марама ама во марамата па ми бљуцнува, дали ја стега некаде, дали не знам јас како да ја...
@FlirtBerry Стај 200 250 300 (колку можиш)евра у плико дајте и го и нека си купе шо сака со парите
@MariaBouli исто, секогаш се трудам да пишувам дека е тоа мое лично искуство, или мој личен став ( што не значи дека е тоа најправилно) ама ете сите...
Тие не се за седење? За летово секако планирав таква ама уште е мала за седнување за една недела ќе прави 4 месеци.
@FlirtBerry ај пробај вака. Бидејќи самата себеси се проценува за 40 000, (самата кажала нели, дека не ја вреднувате па се вреднала себеси за 40к.,...
Javuvajte se na broevite na sajtot, krevaat i davaat odgovor
Пробај со циф
Точно така, и ниедна работа, а особено во родитествувањето нема или-или. Нема или ќе го пуштиш во градинка и детето ќе ти стекне имунитет, или ќе го...
Да погоре го имаш
Со што ја чистете влезната врата мојта е бела ПВЦ? И ептен е извалкана жолт нешто тешко излегува?
Sto napraj, napraj beta deneska?
Мајки, зошто димерите во 26та недела 1050, а во 31ва 800? Во иста лабораторија испитувани.
Нека не вели тогаш дека не е личен проблем со золвица. Золвата е очигледно со јаки прохтеви ама се кладам дека нема да возврати исто за нивната...
Jas imam ispituvano, mi beshe na gornata granica. Edno vreme piev glutathion kapsuli od 250mg po preporaka na ginekologot, pa posle toa gi prekinav....
Оддели ги имињата со запирка.