Чекав да видам на кого ќе му текне:D. Некој овде не е во ред, дали снаата, дали свекрвата-не знаеме. Чекаме да пише и свекрвата, да праша дали (и...
Здраво препорачајте ми пудра за сува и зрела кожа,да биде покривна.
Мој совет, направи нов тест сабајле со утринска мокрача (некој од поефтините, можеш Laboquick). Линијата треба да е потемна и да се осигураш дека е...
Купи нов тест и направи го сабајле.
Дали за поднесување на документи од општина и град е потребно извод на бебе? Дали го направија дигитален или сѐ уште мора да се оди со физичко...
[MEDIA]
Дали има некоја со втор царски во Систина што се породила, кога ви го закажаа? Со првото се породив 38+5, па сега се прашувам отприлика кога би бил...
Здраво каде може да се најде од оваа пудра , бидејќи сегде е ново паковање???
Jas sum skroz zbuneta sto treba da napravam sea da idam na ginekolog ili da kupam uste eden test. Ako sumprva bremenos mi e
Како знаете дека косата ви се презаситила од некој производ?
Па реално вториот скок беше потежок од третиот кој не го ни осетив кај бебе. Секој ден беше различен, едниот ден одвиваше да цица се нервираше, па на...
Дали има некој што има купено стан во Мелоди зградата?
Во Веро Џамбо
Пак за пудрава јас. :D За прв сум до толку воодушевена од некои производи. Се надевам дека нема да им сменат состав. Сакав да кажам дека прво го...
Здраво, се извинувам но би сакала да слушнам мислење од вас. На кратко се вработив во парфимерија, сакав во Таск.Но не ми одговараа смените. Овде ми...
Старовремско име или најмодерно на свет, зошто да попушта жената ако не сака? Немам намера да долевам масло на огнот, ама јас овие наметнувања ги...
Од август се почнува, пред да почнат вирусите. Јас закаснив, почнав во септември, па после правиот циклус ми се разболе така појако со опструкција и...
Значи сега да не го давам ? Или можам и сега па од август септември пак
Оддели ги имињата со запирка.