Е сега е 13000 денари.
Ми требаше морална поддршка. Ќе го поканиме. :D
Да, најверојатно ќе побарам контакт и ќе го поканам. Нека се радуваат. :sun: Абе реално така и треба, само што и јас сум малку тврд орев и...
Си игра, воспитувачките кажуваат дека цело време се заедно. Иста љубов кон коли делат, а во последно време и Соник го засака од него, иако јас не...
Мислиш дека само балканскиот менталитет е таков? Насекаде има непријателски разводи. И киднапирања деца и неплаќања алиментации и отуѓување. Нема...
Ќе ти биде убаво,возбудливо..адреналин 600 на час,меѓутоа секоја промена на брзината на ветерот може да ја загрози безбедноста.Не ми се враќа на...
Каде правеше?
Лелеее настрана од темава, кај ме потсети. Како бруцош седев на прв кат во Кузман, над мензата. :D Тоа бубашваби низ соба, стаорци во просторијата...
Не поддржувам неверство, ако во бракот постои неверство секој треба да си отиде на својата страна. Балканскиот менталитет е многу лош,после разводот...
Да, сеуште се со каталошка продажба.
Хм, па ти нели беше поскромна? Иста е радоста и квалитетот на кола од 20.000 и бесна кола од 100.000 евричи? Мешате потреба со луксузирање. А...
Теа Мода кај Пиом во жолтата зграда 5ти влез топ е жената,исто имате кај Капитол во трговскиот позади веднаш до берберот ..за корекции итн,како и во...
Subzy или Peakybox? Пики гледам се поефтини ама ако се подобри сабзи тогаш од таму ќе нарачм.
Мајки колко млеко пијат вашите бебиња на 9 месеци? Мојата во последните 2 недели одбива млеко преку ден. Пие 120 мл наутро во 7 но уште спие и после...
Овој фустан беше 15000, пред скоро 2 години го купив.
На големата и ставив на благовец беше иста возраст како твоето мислам дека 1 месец минимум требаше да се носат медицинските и после може да ставиш...
Здраво на сите, Во моментов сум во потрага за freelance / part-time соработки во областа на дигитален маркетинг. Главниот фокус ми е social media и...
Ниту е себичен, ниту е скржав, просто е дете кое минува низ развојна фаза во која осознава дека нешто е негово. Во темава неколку пати се зборува за...
[MEDIA]
Оддели ги имињата со запирка.