Јас имам земено обична пластична со вакум затворање ама не го истурам млекото во неа. Го чувам во алуминиумското пакување со штипки одозгора и само...
Премногу користољубиви луѓе има во Мк. Ќе замине бате или дада во странство, и ајдеее, опаа ихаа, ќе не ранат и гледат сите во фамилијата, ќе ни...
Комплетно исто не знам, вакво нешто на Фб ми излезе [ATTACH] Бутик за деца Стефанико.
Навистина не треба да се правдаш за кое колку ти треба,кој сака да те озборува секако тоа ќе го прави така да.. Искрено јас ова би го решила вака -...
Извини вака кога веќе ја стави пресметката овде, мене ми е ненормално да фркнам толку пати за свадба. Сериозно. 10.850 евра за јадење само!! Па за...
Вчера буквално цел ден бев со такви болки плус кичма па скоро цел ден го прележав, исто и мене тахикардија ми се јавува понекогаш и доста киселини...
Essence butter bronzer и јас го земав ама одма канта фати. Нанесував неколку пати ама ништо буквално не се познава, не знам колку треба светол тен да...
кај мене денес пуштија.
[ATTACH]
До 11:30 е Кијајова, после тоа Кадриу.
Бијонсе г...на да јаде :rofl:
https://vinstreet.mk/store/shopaholic
Да не знае некоја кој доктор е во утре во амбуланта бр 36, на ГАК?
Да приметив дека се препорачува неколку таблети на ден од Солгар, но лично мене и една ми правеше разлика. Моја пријателка докторка ми кажа да...
За на Инстаграм.
Нека се одржи баш убаво, ама мтв немаат капацитет за тоа. Ако организира Ебу тогаш е во ред да не се сеќираме од евентуално фијаско.
Продавам седиште за кола 2000 ден Транспортер 2000 ден и количка 4000 денари Кој е заинтересиран за слики во инбокс
Има некој порачувано од Амазон во Македонија? Кој ги носи пратките? Исто така, ова со ДДВто претпоставувам ќе важи и за тие пратки, но дали за сите...
И јас го користам овој и е единствен од кој сум приметила дека ми е ок. @eli25 Малку се поголеми таблетите вистина, ама бар не ми прави проблем со...
Предлог салони за мебел од кои што сте задоволни? Конкретно ми требаат две комоди, две наткасни и кревет. Не знам дали да барам столар за да ми ги...
Оддели ги имињата со запирка.