Да, јас перам и наши алишта со неговиот детски течен прашок. Сега користам на Персил, зедов и на Фрош следно него ќе го пробам.
Мене на секој преглед ми проверува докторката.
Ти благодарам за преубавите зборови, знам дека се е возможно и никако не се откажувам, разочарувањето е нормално но секако продолжуваме, се надевам...
Dali bevte nesto so soodvetno obrazovanie ili iskustvo ili i bez iskusva primaat?
Бебка ми се разболе прв пат, 9ипол месеци точно :( премногу ми е жал, не знаев дека вака е со болно бебе ;( мрсули, температура, кашлање ;( се молам...
Благодарам, ќе се јавам
Не е исто, со оглед на тоа што чистачки ретко работат само на едно место. Истата може да има уште еден стан за чистење во истиот ден. Или пак, во...
Јас нешто се мислам од утре да ја почнам?
Ценкање со цената исто ко на пазар да сме :| Договорив уште 1 денар плус попуст на дизелот на ОКТА [ATTACH] И криптачов Петре да се излижи одма...
Добро со сила се прајте итри? Сите знајме дека има газди што не плаќаат доволно а и фирми ама членката нуди 1000 ден САТНИЦА не ДНЕВНИЦА и тоа ИЧ не...
Ние ја примивме во понеделникот, во вторникот беше многу нервозна и плачеше многу, што можеби не е реакција од вакцините туку што и излегуваат...
i moeto e tolku, kaj mene e budno maksimum saat ipol i poslem 45minuti saat vreme spie. Sekogas go legnuvam 21h, 21:30 maksimum i togas vrzuva son do...
Родилна тежина 3490гр /48цм Испис од болница 3270гр 1 недела по испис 3460гр 2недели по испис 3550гр 3 недели и 3 дена 3730гр 1месец 4060гр 1месец и...
На колку време ви проверуваат должина на cervix? Последно ми е проверено во 21 или 22 недела не можам да се сетам точно, уредно си беше, ама ме...
Колку време трае операцијата и колку дена се лежи во болница? Ти благодарам многу
Бејбилов имаат и меѓу број. 5 + користевме период.
Bev na Klinika. Nishto ne napravivme. Me vrakjaa za ispituvanja nekoi, ne mozev da se vlecam.
Здраво сретнав интересна понуда за во хотел AKTI со појадок и вечера на третиот крак во Грција. Има ли некој одено тука и кој период е убав за одмор...
Ќе пингам оф корс прво @Panda00 зошто највеќе инфо ми даде ама ме интересира отприлика за во Белград колку буџет би ни требало за 5 дена? Нема да...
Оддели ги имињата со запирка.