Девојки, каде може да се купат квалитетни хулахопки за трудници во Скопје?
Имав колешка што детето буквално ништо не и јадеше, тој период кога зборевме беше 1 год, ковид, она на раб во аптека. Вика идам дома се бањам,...
Така е,за жал.Се изместиа вредностите во животот.Повеќе ти се исплати да се глупираш по интернет него да седнеш и да учиш,оти реално у државава...
За свекрва ми е прашањево, јас не постам :D
Феј Данавеј и Ворен Бити :l: Е добро, белки овој пат ќе запамтам каков беше исходот за Moonlight и La La Land. Други филмови кои често се помешани...
Сакам апокалипса. :rock: Мора ресет.:D
Мислам дека децава кога гледаат колку заработуваат инфлуенсериве и колку се поштувани, губат мотивација да студираат 10 години за доктор, адвокат и...
многу се нервирам што некои професори на УКИМ почнаа да користат chatGPT за правење скрипти :/ апла е испогрешено, непроверено и пасуси што се...
2 Вања?
Белучи Леонардо?
Даа Стек со компири?
Мислам дека на овие години ќе си останам сама без ниедна другарка, што секако веќе ја немам, пријателки и без нив затоа што ми е с*ур*ено да се...
Лага Лпм има сопствен бизнис
Садист
Можеби не е прашањето за тука но поактивана е темава па да пробам:) Дали некој има пробано од овие касули на Родиола не значи стрикно од оваа фирма...
[ATTACH] ти не беше тврдокорен атеист? :D
Здраво дали некој има искуство со овие капсули од Родиола?[ATTACH]
Јас најголемите бламови и глупости ги правам кога одам на доктор. Буквално за обична контрола јас лупам глупости како да немам ни прво одделение...
Се срамам што сум дел од тие генерации бе, бруки (facepalm) За љубов мора жртвување, иначе не е љубов :nod: Љубовта е над се, материјализмот е 0...
Оддели ги имињата со запирка.