Бананита вс Строуберита :D
Дали имаш некое искуство да споделиш? Не наоѓам некое некој издржан коментар/искуство за компанијава
Јас го имам пробано, омилен маслен чистач ми е. И јас имам мрсна кожа инаку.
Да. Фактички од 37+1 почнува 9ти месец колку што се сеќавам.
Ова е некоја новина во последниве години? 300 евра е навистина премногу. Сепак, преку слики ќе земат добра сума на пари.
Дали бебињата родени во 36та недела ги водат како предвремено родени деца?
Мајка, само да знаеш од како ќе ја прими рота треба да поминат 30дена па потоа bcg.
Тужба? Прв пат слушам за нешто вакво
Тебе нема да ти биде кеиф на твоето дете да му купиш поклон, макар скап? Или ќе речеш ај не проси, купи си со твои пари? Дај боже да имам, не 700...
Исто и ние уште, веќе 9 и пол месеци. Ни викаа ќе престане кога ќе почне со кашички ама пак знае да поврати и кашичка. Денес му дадов палента со...
[ATTACH] [ATTACH]
Од старите ќиријата и сметките, Од братот количка од 40 000 Од сестрата алиштата Од бабите креветчиња Од други роднини парички.... Итн итн И така се...
Па види, овие што живеат во заедница, (други случаи зборам), таму свекорите технички кирија им плаќаат ама тоа никогаш не се гледа ко паразитизам,...
Јас неодамна на таква венчавка купив парфем околу 20€ и го однесов во цвеќара да ми го направат во екибанка. Пак излезе сумата околу 50€, ама мене...
[ATTACH]
Не ми се верува колку многу од моето време во последно поминувам гледајки ги оние видеата со овошјата на тт како кратки филмчиња. (facepalm)
16 месеци сме уште немаме месеци примено и пнемококната. Сега ми рекоа тужба ќе ми праќа педијатарот па се замислив малку и си мислам да ја ставам...
Што е ова? Збирка репродукции?
Треба да закажеш прво во болница, не знам дали може без закажано.. А за плаќање не се сеќавам колку имам платено одамна беше... Нека ти каже некој...
Да, од датум на последна менструација се води бременоста.
Оддели ги имињата со запирка.