[ATTACH]
еден мора да е против, мене маж ми 3 години ме тераше, јас едвај попуштив, на 3 тиот благовец отидовме во гтц и едноставно влеговме во првата...
Еве го денешниов, cd 15, почнува ваљда да се затемнува, изгледа џабе кревам паника :D фала ви многу на одговорите, ќе следам уште некој ден да видам...
Така ќе се осеќаш до крајот. И јас бев таква, нон стоп болки во колкови, кичма, тежината на стомакот ,грчеви во нозе, станување по сто пати за во...
Малку ја суши косата. Ако имаш подолга коса и сакаш да зачуваш должина, земи ја маската од истата линија. Јас трипати ја имам купувано.
Поздрав назад од мене до сите, ме изненади. :sun: Мило ми ако сум помогнал.. Само нема потреба од благодарам, не сакам да ми се заблагодарува никој...
Точни се тие, јас мислам дека ти е помината ако тие на 22 била сметај плус 14 дена (денот кога треба да добиеш /не добиеш)
Дали некој ги има користено серумите на mixa и на nacomi за споредба? Ги имам користено на накоми супер ми се покажаа ама сакав да пробам на mixa...
Ако прочиташ подобро имала одобрена еутаназија која семејството ја оспорило во 2024, чекала до сега да се реши судскиот спор, значи и на суд отишло,...
@Youknow Дали може да постираш слика каков костум и боја поконкретно, исто какви чевли ти се во план? Може и од нет, за појасна претстава :*:
Ќе подарам. [ATTACH] [ATTACH]
Нешто е за мене, нешто ќе подарам.[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH][ATTACH]
Јас никако не успеав. Ја соблеков надоле гола и со чашка стоев до неа. Е како за инат и тогаш не се измоча и се откажав. А така мислам најубаво ќе и...
Дај маж ти, нека позборува со маж ми. Ме пукна дека уште била мала, ќе плачела,а какви преубави златни обетки има, едвај чекам да и ги ставам.
Тирамису со јагоди, предобро![ATTACH]
Нормално скроз на таа возраст.
Видов пост дека во ПЗУ Превентива 99 прават окципитални блокади против главоболки/мигрени и ќе одам таму да прашам и за апликации на ботокс и за...
Секогаш кога ќе прочитам ' македонските (инстаграм) блогерки' мозокот ми вели ' македонските инстаграм дрогерки' Шта ме мучи, не знам :) Не е океј :D
Не е дека само трауми имала на крајот. Што е со живеењето во болки и парализирана? Плус траумите на сето тоа, ужас. Веројатно сите што правеле...
Оддели ги имињата со запирка.