Начинот на кој што го кажа лично мене ме извади од такт затоа што таа тема ми е "чувствителна". Не значи дека ти ако ди успеала и дека сите ќе...
Можно е од фарбата, евентуално од некој продукт да не ти се презаситила. Јас го земав шампонов и ептен е спас, само мојата коса е плус сува. [ATTACH]
Па се разменувавме со некого ако неговата ни е поубава. :D Убави времиња беа..:inlove:
Ооо Бела. Во 20 дена два пати бронхит. Веќе и со матична се искарав од нервоза, дај нели гледаш дека имаме повторувачки проблем, прати не' некаде. Ми...
Јас имам од Ананас, од Mi Store, Redmi Watch 2 Lite. Oк ми е за цената, околу 3000 денари го земав. Се поврзува со апликација на телефон, има разни...
Брзо ли идат пратките сега? или како порано по 2 месеца?
во последно време многу ми се заплеткува косата, до сега никогаш не сум имала таков проблем, сега мокра не можам да ја исчешчам... има нешто што...
https://forum.femina.mk/threads/temu-outfit-inspo.35838/ Ајде на тема аутфит, споделете што носите и да се инспирираме
Секој може во све да успее, ако сака. Е вака имаш пишано. Што не е добро напишано, затоа ти пишале. Има многу што сакаат ама не успеале. Не дале...
@Baby warrior @Laura7 благодарам многу :D
Искрено не планирав да вратам на никој но ова ме извади од такт бидејќи тврдиш дека сум безобразна и бесчуствителна, кога не ни ме познаваш, не знаеш...
Еве една ланска летна, фустанот малку шушкав ама не да е лабаав комотен самовилка Ташничката е топ сјајна за 200ден нормално мала не претерано
Тешко тоа во Битола.
Од каде се патиките? И линк ако може
Може сте во втор скок па затоа помалку јаде. Мојов пред неколку дена одбиваше млеко (и ние сме на ад) 3 дена, едвај преку ден да испиеше малку а...
Колку ги игравме со машките од улица, цела колекција со најразлични шари имав :D
Ако го прочиташе и моето мислење ќе видеше дека и јас истото како тебе го поминав. Никој не оспори ничив труд, но тоа што го цитирав погоре е...
Дали има негде поевтино до 5-6 илјади денари месечно под кирија мал стан со една соба , веце, кујна?
Девојкиии ️✨ Отварам нова тема – Temu Outfit inspo Идејата е сите што купуваме од Temu да споделуваме: слики од аутфитите што сме ги направиле (без...
Дали некој знае каде би имало стол во облик на штикла, порано беа многу популарни?
Оддели ги имињата со запирка.