Влегувам во 36та, синоќа и денес осеќам намален број удари, зошто ќере е каратист. Пред неполни две недели бе на преглед апсолутно сѐ е како што...
И да се надоврзам ,не секогаш мутациите се причина за спонтан,јас и покрај витамини и аспирин пак имав спонтан.Може да се случи од х причини
Здраво, дали знаете дали ќе има и онлајн „саем“ т.е саемски цени на веб страниците на издавачките куќи? За нас кои не сме во можност физички да го...
https://24info.mk/stojanche-prizna-vina-za-del-od-delata-no-i-deka-ja-navel-ivana-na-samoubstvo/?fbclid=IwdGRjcAQ3L01jbGNrBDcu7mV4dG4DYWVtAjExAHNydGMG...
Имало ад уште во 70тите. На баба ми сестрата не доела бидејќи не смеела да дои од здравствени причини. И двете тетки биле на лактовит. Одело на...
Е јас и ти пред повеќе од 6 месеци имавме мал конфликт на темава. Јас тазе породена, мислам дека ми е лошо само заради доењето од хормони, решена...
И јас имам еден спонтан во 5та недела ама и пред спонтаниот веке 4 години пиам метил фолат метил б12 и аспирин .Од витамините немаш штета,се...
Здраво како се движат цените во Скијатос, храна, лежалки и слично? Закажавме преку агенција во септември.
https://skopje1.mk/majkata-na-ivana-svedocese-stojance-ja-tepase-dodeka-bese-so-deteo-vo-race-katja-kazuvase-babo-tato-ja-sutirase-mama-i-vikase-doljo...
Жал мие многу се надевам друг пат ќе успееме :l:
Здраво. Имам црнки на носот и на брадата. На носот ми се поизразени. Препорачајте ми некоја маска за брзо вадење.. и што да користам за да не ми се...
posle kolku vreme najkasno vi pokazal testot pozitiven a da e tocen
А да се дополнам, знаете најтешко што ми било со Ад, чекаш да поминат 2,5-3 часа или 3,5 додека смееш да дадеш следно млеко. Во меѓувреме дете...
Јане Сандански. Јас мислев никогаш нема да закажат искрено, ме изненади пораката кога ми стигна.
Persin i Zd_tamaz imaat neshto slichno. Toj od zd_tamaz se vadi gorniot del kaj ramenicite i mozhe na preramki da bide fustanot samo. I slichno...
И јас ги читав леле кога ќе го прочитам тоа: Децата го чуваме сами без ничија помош кожатата ми се ежи.
Не знам зашто толку многу, кога се распрашував по фб групи скоро сите ми рекоа дека чекале горе доле 3 месеца. За каде ти закажаа?
@merriel0 Нова ја гледав 2750 денари, дали е иста или има разлики некои?
Ти благодарам ептен
[MEDIA]
Оддели ги имињата со запирка.