Obuca metro, parfois, step&go, sinsay, waikiki
Абе сите го пријавувале ама никој не го фрлил во затвор. Обвинителот во овој случај да фати да ги испроцесуира СИТЕ ,сите до еден што не си ја...
И да не возела, можела да најде начин да помогне...ако сакала. Ваљда брат ѝ возел... И не е дека не си ги знаеме толку правата колку што немаме верба...
Да де депресија ќе не мавне сите дека не спиеме сега исто како кога акав по диска до сабајле до 4 и станував во 8 за на факс главна. Жити се, бебе...
Мајката на Стојанче го пријавила во август 2025 син и за насилство врз Ивана. Мајка и на Ивана фаќала врски насилникот да помине со условни. Што ти...
Може да споделите која е разликата рецесијата и Систина ако некој гледал
Исто и јас ја замразив прва смена од раното станување, 7 години подобро некој да ме убиеше него ли да станував за прва смена!
Повели ископирано од правилникот: - Најмалку 2 спермограма изработени во две различни институции овластени од Министерството за здравство, со...
Ваљда затоа што мајка и не возела, а татко и можеби и не бил жив веќе? Абе страшно не си ги знаеме правата и опциите како општество, уште пострашно...
Дали имате искуство некој со распукани брадавици во бременост? Случајно се погледнав и брадавиците беа баш како грозд распукани, притоа немам болки...
Пиши ми инбокс, не можам да ти пишам, имам и сталак и кадичка
Да, така пишува 1 месец рок и за истото и јас се нервирам, ама со едно шишенце обично терам 2 разболувања зошто пречесто е болна... давам на први...
500 денари
Јас сфатив дека кај нејзините се јавувала прво. Зошто ли не се јавила кај нејзинитe, повеќе поддршка очекувала од туѓите!
Не е мајка И. Мајка Му на овој гомнаров. Свекрвата и свекорот уствари.
Не сум изненадена од ниту еден збор ,од сведочењето на Љубица. Го опишала ,,таткото Стојанче,, токму така како и што го имав замислено. Ете и од каде...
Наводно љубовник на мајката.. Дури и да го изневерила не гледам причина да ја тепа секој ден, ако планирал да прости требало да прости, ако не да се...
Неговите родители не можеле а не нејзините
Мајка ѝ не отишла да ја земе од автопат оти ја болело стомак, татко ѝ не знам зошто... Барала спас по другари на маж ѝ... Зошто записникот во МВР се...
Оддели ги имињата со запирка.