[ATTACH]
Ne se isplaka na privatno da odis sekogas koga ima moznost preku fondot moze ednas dva pati mnogu e skapo sve plus posle terapijata e mnogu skapa i...
Југославија имала погрешен пристап кон Албанците, денес само ги гледаме последиците. Ова повеќе за Македонија важи отколку за Косово, таму тие се...
ниски леукоцити укажуваат на намален одговор на имунитетот, најчесто од вирусна природа. за тромбоцитите зависи колку се и на кој начин е земена...
Ne e los kaj mazot mi super mu e samo nisko AMH e problemot 0.51
Овој со Кивилџим со е ко манијак само ја пратит
Jas tri pati sum go iskoristila vsucerot od fondot pa ni ednas ne se mi pobarale inseminacija ako e los spermogrsmot na mazot ne Barat insemenacii
2 Никола
Јас бев подготвена да идам приватно ама сега не би чекала со фондот зошто да фрлам пари кога после тоа ќе треба терапија да си купам а богами и тоа...
Здраво дечки Ако некој бара сместување во Охрид, да споделам – имам убаво искуство со едни студија што се наоѓаат на топ локација, на 5 минути пешки...
и мене ова ме интересира до која сума е за бесплатно здраство
Jas ne sum ni probala preku fondot tamu baraat 4 inseminacii plus HcG a toa e se vreme gubenje jas sum 37god i nisko AMH dali i ke mi odobrat
Ние сега замрзнавме две, нека помине летото пак преку фондот ќе аплицирам, ќе искористам трансфер.
Исто така се зборуваше и за одговорноста на училиштето како институција, кое можело да се замеша и ако не друго, да го инволвира ЦСР. Многумина го...
Можеби им се брза некаде или гледаат да имаат повеќе пациенти па ги тераат на уште еднаш ама не гледаат на психата на човекот или пак е до нас и...
ај вака, до сега ми беа ок циклусите на 16ти почнав со глукофаж 750 и еве веќе 10 дена ми доцни. Дали имате вакво искуство?
Taka e mene duri od bolnicata mi kazaa za 2meseci da dojdes pak ne treba da cekas mnogu so nisko AMH kako nasite pari da pagaat od nebo a ne davaat...
Мирисот на јоргован, лаванда, свежо косена трева.
Не така и ми рече да не продолжам
Така е и УЧК не беше терористичка организација спонзорирана од САД туку ослободителна армија поддржана од обесправени Шиптари за кои маките не им...
Оддели ги имињата со запирка.