Да, мене многу пати.
Оххх, штета. Еве кој сигурно нема да оди на Евровизија догодина - Наум Петрески срцки. [IMG]
Пудинг од авокадо, грчки јогурт и какао со банана и ореви [ATTACH]
Јас имам електричен релаксатор но како лулка, лула се напред назат, буквално нов, купен пред 3 месеци и искористен само 5 пати, бебе буквално не...
Имам прашање во врска со друштвена игра. Дали некој знае што точно е улогата на џокерот во мафија? Знам дека улогата му е да ги натера сите него да...
Zdravo, Planirame da se selime godinava Germanija. Soprugot e so Eu dokumenti jas ne. Imame dete 3 godini. Ve molam kako e vo momentov so rabota I...
Има разлика од проблеми од типот - нерасположен е ради проблеми вакви и такви, како да му помогнам? Или - финансиски лошо стоиме, почна да работи и...
Zdravo prodavam kolicka otto plus 3in1 vooposto nee koristena 2000 den
Не знам што да кажам зошто докторите малце претеруваат со некои стандарди, ќе си седне не се секирај јас искрено ја седнував уште од 6ипол/7месеци и...
Па да, рано ти е. Ако не добиеш до задутре направи пак.
Мене заследување на рандом непознати девојки и момци ми е red flag а не па лајкање, ама секој со своите ставови
Муабети....
Nie vo najtesen krug gi imavme: - Jungle Quad - Jungle Cood - KikkaBoo Eden - KikkaBoo Alexa - Joie LX Muze - Joie Tourist - FreeOn Tao - MoMi...
@Marijanche33 сега ми текна на "Сонувам" продавницата и они имаат нешто за Велигден :)
Леле јас па мислев до 3г е маката и си реков добро поминавме зошто он за 11 дена полни 3. :?: Ете од градинка денес со татко му се вратија со сет Paw...
Сите и се примени навремено и покрај тоа што е прематурче, ќерка ми. Да знаеш само дека вакцината за рота е врзана со време. Прва доза се прима...
[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.