Сакаш да кажеш дека религиозните не ги убиваат богатите поради една од десетте заповеди што гласи Не убивај? Тоа што религиозните велат дека на секој...
Здраво, ве молам споделете искуства за градинката Мимоза во Кисела Вода. За групите над 2г доколку има некој дете таму. Благодарам
Повеќето луѓе кои се традиционални верници, како и сите набожни христијански верници, мислат дека господ ќе суди на секого, така зборуваат кога ќе...
Apsolutno ne e religijata taa sto drzi nekogo miren posebno ako go zemes faktot deka 1% voopsto ja razbira religijata ostanatite samo formalno se...
Синко мој не сака. На доење си беше и уште е, од шише само вода пие, ама сам не сака да си го држи. Додуша си го држи шишето ама никако да н Ставај...
Да, да, сиромашните биле сиромашни оти неспособни и не успеале, особено во времето на Наполеон било така, а и денес богами. Што знаел Балзак кога...
Имам пишувано наназад за моите проблеми. Ние сме три деца, јас и уште двајца браќа. Пораснавме тешко во мизерни услови, но скромно. Сметав дека сме...
Koja religija? Bogatstvoto vo Hristijanstvoto e blagoslov ne e grev, idoliziranjeto na parite e grev. I zasto da ubies nekoj koj e bogat samo zatoa...
"Религијата е одлично нешто за да го држи обичниот народ мирен. Религијата е она што ги спречува сиромашните да ги убијат богатите." - Наполеон...
Се канам да пишувам често во темава, ама тешко ми оди. 16 м - До 17 ч на градинка беше - нешто измеѓу ручек/вечера дома во 17:30 ч: мусака печена...
Дали некој го пробал овој skin tint на PUPA Wonder Me Nude? Ги има во Еликсир, вака по составот ова е еден од подобрите што ги најдов за...
Odkako sum bremena go izgubiv osetot na klitorisot dali e ova normalno i dali ke mi se vrati posle poragaj ?
Zdravo, sakam da zakazam pregled kaj Natalija Angelkova, nekolku pati sum vrtela i celo vreme mi kazuvaat uste ne sme gi otvorile terminite javete se...
Па добра му беше профилната и сликите и баш ме изненади. Ама добро фала ви на одговорите. Знам дека сите машки не го прават тоа, ама си мислев да не...
Трамп спаситело одамна им порача на Американците да ги надминат Епстин фајлс, не сте во тек вие. Инаку, од најпознатите имиња, следно Пам Бонди ќе...
If men can't control themselves seeing women in short dresses, who let them control countries!
Долче да провериш, мислам имаа
Да пробаш со Елена Рајкоска, таа е педијатриски нутриционист.
Оддели ги имињата со запирка.