Пред колку време? Бидејќи ми кажуваат дека од скоро почнале да бараат повеќе услови пред да доделат ваучер, порано не било така.
Лага Лпм е избувлива
Добар
[ATTACH]
Затоа што гледаш на станот како на предмет во џеб што се пика. А не основно егзистенционално прашање и одлучувачка иднина за себе и своето дете....
Не би требало да сте во скок, евентуално 9ти, зашто знам порано се родија. Иначе период е, и мојата е иста, не сака и не сака да заспие, 7.5 саати...
Не знам за вас, ама, мене ми е ногу лигавешки коа ќе видам у кафич двајца возрасни, кои не можат пола час да издржат без смирени страсти. :D Нека има...
Па повеќе од 6 месеци имам во 2025, реков во 2026 ќе имам цела година кога сакам да го дадам отказот. Целта ми е да ми го дадат одморот во отказен...
RR rent a car skopje презадоволна
Не знаеш зошто Ивана го направила тоа што направила, односно не и' го знаеш мисловниот тек во моментот, претпоставуваш што во моментот мислела....
Одморот се стекнува во календарската година и ако има краток прекин секако дека и следува. Секоја сериозна фирма која работи законски ќе и го даде,...
Ај и мене
Го знаеш ли законот и дали имаш нешто работено поврзано со ова?
Не знам што не е јасно во зборот сфаќање. Ја сфаќам зошто го направила тоа иако не можам да кажам дека е правилна одлука. Сфаќам, затоа што била...
Впечаток
Лага. Сака да јаде шпаѓети.
Te dodadov
Уште го немаат изнесено во докази колку што знам. Јуле јас барем добро те разбрав што сакаш да кажеш, дека сите се дисфункционални и сите на свој...
Оддели ги имињата со запирка.