Како може да прави концерт некој со само две свои песни, еве не знам.
Авантура :D и шо е со латиница/кирилица микс? Ич не влева доверба самата реклама
[ATTACH]
2000 беше,сега мислам 2500….Шминката ми стоела цел ден не мрднала…и косата…сум одела и кај beautyface_ane побарај на инстаграм ако си во близина на...
41.417
Како расти бебето хидронефрозата ќе се повлекува сеуште му се оформуваат ѕидовите на мускулите немој да се плашиш бегај подалеку пд Систина и...
Истото ни го направиа и мене во бременост после и кај Дафина ме поболија од стравови, само Ташиќ во Пантелејмон! Се друго е за пари убаво кажа…
Невозможно е.Дискриминација е по сите можни закони, и домашни и европски и глобални. Што со фамилијата,соседите,колеги ,блиски познаници ? Ќе се...
[MEDIA]
Имам чворче под тироидна, како топче е и доста зголемено од што беше претходно, дали некој имал искуство со операција на таков чвор/јазол? Не ми...
Како што пиша Дорота така е. Ама и без да и го продолжат договорот ќе има платено породилно ако работи 6 месеци. Како ја советувате за нејзино добро...
41.416
Затоа во вакви професии да не вработуваме мужи.
Кај нас законот да делба на имот е прилично исправен. Не може нејзините(мајка и брат) да ја отпишат од наследство. Може единствено да ја прекинат...
Се продава пумпа за одмолзување Philips avent essential за 2500ден, купена во Чешка, малку користена, другарката доаѓа во Македонија на 17.април,...
Леле песнава, случајно налетав на неа и веднаш се потсетив дека ја знам од многу одамна [MEDIA] Ова беа хитови, денес не се прави ваква уметност,...
Оддели ги имињата со запирка.