И јас немам видено никакви резултати по месеци користење ретиноли :D. Освен шо кожата ми беше чиста, немав бубулици. Само хидратација и ботокс му е...
This :inlove::sun::l: [ATTACH]
јас дека пријатели од германија ни биле на гости и они се со бебе па дека го мешам да не има влијание(вистински се гостите:rofl::rofl::rofl:)
Да споделам тазе искуство со Делиција, презадоволни сме стварно. Тортата беше превкусна иако “на слепо” нарачавме вкус што не го имавме пробано...
Има ли некој што навистина по доста време користење на ретинол / ретинал видел резултати? [IMG] Јас го користев прво серумов retinal liposome 2%...
Јас ќе им речам дека ради празникот.
Немаш доволно пари за да ја купиш. Сакам џип
јас имав проблем со рамото и така почнав да одам, сега откако се породив бев еднаш на релакс сма тогаш немав болки, тоа беше као превентивно ама...
нас во јане ни рекоа на 24ти април са идеме за втора доза ама они рачунаат на 2месеци јас сакам на 2ипол и ќе одиме со некој изговор
Повеќето кои работат се фармацевтски техничари со средно, тие кои работат без некакво задолжително образование се само за продажба за немедицинската...
Само сакам да сум финансиски послободна. Се уште немам идеи како, може животот ќе ми даде насоки
Дали некој има порачувано онлајн од АкадемскаКнига?
Бурито и пиво
Пролетно и весело
За торти моментално ми се фејворит Делиција, а фотограф обавезно да си ангажираш. Најубавите моменти што не сум ги фатила со око во живо ги имам на...
Ја пробав. Ништо посебно не е. Џабе фамата.
Ама луѓето се обично себични, зошто би биле поинакви како родители? Јас, пошто сум магаре (отсекогаш сум таква) би ги седнала да ги превоспитам. Да...
1200беше лани есеноска последно беше кај мене Јасна. 10денови по пороѓај сеуште надоаѓа млеко убаво, бебето на града и следи како цица инаку нирмално...
Јас искрено не сакам да сум нестрплива, тешко ми е што станува ноќе ама си викам 10месеци е за некој ден еве уште толку колку што е да станува - а...
Не знам колку е непопуларно, но ранец/ранче > ташна. Многу сум пораат кога носам ранче и двете раце ми се слободни (плус обично собира повеќе...
Оддели ги имињата со запирка.