Нешто слично имаш во fairytale во лептокарија. Али експрес не би ти препорачала во никој случај за нешто вакво. [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] I...
Исто е и мојата со ноското. Урлаше плачеше, ама мислам дека ја спаси буквално. Кога ќе ме видеше со правосмукалката почнуваше да плаче ваљда знаеше...
Никако да отрпнам на чистењето со носко и неговото вриштење како да го колам.Значи секое чистење ми е смрт ама што да правам морам.Овој од тегавец...
Кажете слаткара што прави Орео торти за детски роденден? Кувертира ми е предалеку, Перфето те не одговараат на пораки, те се дрски на телефон, те...
Земи си одмор или од матичен боледување.
Девојки дали знаете др.Јани освен понеделник дали прима пациенти и други денови? Утре пример, дали би успеала да го најдам во амбуланта? Ми треба да...
Тешка е оваа битка. Да не делувам песимистички, но мислам дека мал број се имаат "излечено" од оваа состојба. Ние со здравје да си ја носиме :( Јас...
[ATTACH]
11+ П: гриз, круша, јаболко и цимет У: кисело млеко Р: компир, спанаќ, тиквичка и телешко У: шмукалче В: ноќна на Хипп со банана и какао
Кај Димчев
И мојата на 7месеци почна да врзува циклуси спиење памптам колку бев среќна :rofl: и јас ја проверував одев во спална да не има температура што се...
Здраво,може ли некој да ми каже искуство од сообраќаен факултет во Битола
Мене ми е до 16ти мај, а терминот ми е 12ти јуни:?:
Не ми се верува слично ни се случува Пред два дена за прв пат бебе спиење 1.5 ч и тоа во креветче :o денска дремка Успеав да средам еден куп работи...
Мислев дека 1ви мај е во понеделник и од вчера наваму мислам кај да поминам 4 дена.. Сега гледам петок е 1ви пак се 3 дена ама подобро ќе беше 4.:(
Истото, мојата само што наполни 17м пред една недела, од скокот е ама и полека почна со тантруми, за се почнува да се ака од земја, мава, фрла,...
Пред година дена 6000 денари во Хистолаб. Сега јави се прашај ќе ти кажат.
Скок мајка, ама и полека идете накај toddlerhood, па ќе имате такви моменти се поише. Ќе се навикнеш.
Оддели ги имињата со запирка.