Ne go delam istoto mislenje so tebe Imaj ubav den
Ние сме биле на играње со лата и искрено многу убава ,средено чисто со дворчето ептен мерак ми направи .Единствен проблем е што нема паркинг.
Пробај така. Не дека секогаш ќе успее де. Дај му нека помага во склопување. Може нешто ќе упали. А и јас би ти рекла како Милки еден брис да...
Е**ти државата глупа ,кај не можат да обезбедат барем 1 г породилно ,кај се снаоѓаме ко неарни за да ги држиме што подолго дома,па ни се јавуваат од...
Види на мој термин кога е мислам дека 2 дена е доле,а остатокот горе во амбуланта по скалите.Ќе ти изреагира зашто си дошла ,знае да биде незгоден...
Многу луѓе лол. Ќе бидиш изненадена колку едноставно не барат асистенција (некогаш дури и ради стигма) и доколку се принудени на истата има отпор,...
Уште ова го немам пробано ама ќе пробам да ти кажам.Чим види како го составувам носко почнува драма,а го држи пробувам демек на мене и не бе пак...
да, буквално делува како да е превозбудена дека стои, не сака ни да спие ни ништо не ја интересира, само тоа прави цело време.
Аа во градинка се супер, за нас се тантрумите.:rofl:
Со тек на време престануваат да вриштат до тогаш на сила. Ја би напрајла брис
Исто... Ако во секундата не и се даде тоа што го замислила, се фрла наназад со главата. Си ја дочука главата. А во секоја минута нешто различно сака,...
Mix опција немаш?
Е да, сите биле do not tumble dry...
Еве ние 10 месеци без неколку дена, се уште не знае да поврзи циклуси денски и спие по 30 минути. Ако го оставам на мене, може и два саати да спие. А...
Од исправањето им е, мојата така почна ужасно да спие непосредно откога почна да се исправа. Еве сега пак се влоши спиењето, во нов скок е влезена и...
Има нешто што вреди да се купи а има и некој цени што не се баш оутлет.За добар капут волна 15.000 што реална цена му е околу 30.000 ,фармерки до...
Hygenic drying. Пробав и на cotton истото е. Beko е машината
исто, исто, по се се исправа, сто пати главата ја искрши не е стабилна, се исправа на маса, на табуретки, по столчињата по ногарките, една секунда не...
Некои им пишува на етикетата дека не може со сушара, проверувај ги стално.
На што опција сушиш? И каква машина имаш? Се сушам во сушара нејзино, не сум приметила нешто да е смалено.
Оддели ги имињата со запирка.