Мајки, дали некоја знае ако првата доза стрептокока се вакцинира во 6ти месец, дали ќе ги примиме сите три дози или ќе останеме на две дози?
Зошто немаме друга работа Зошто е ладно иако грее сонце?
Да, кај мене имаше слаба срцева реакција на првиот преглед. Ќе си видиш точкичка, и за некоја недела здравје - малку по малку ќе почне да се...
Носорог
41.462
убавина
Фала ти! Дали имаше тогаш срцева акција? или да одам кога ќе сум 7ма недела отприлика?
Фала ти мноогу:hug:
Женски, тие што сте се породиле во Систина по втор пат, дали сите добивте апартман/едно креветна соба? дали принципот е first come, first served...
Со лесно! Јас прв преглед имав во 5 недела и 5 дена.
Ја го гледав без превод, можеби го има негде по интернет
Честитки од срце, дај Боже почесто да гледаме вакви слики во темава :inlove:
Не е преместена, трајно е затворена
Мене знае да ме стресе од време на време, баш вчера се покривав со јорган и ќебе:rofl: Јас како што имам читано нормално било... Инаку, кога би...
И мене !
Ништо, не ми стигнаа, среќа преку пејпал ми ги вратија парите. Искрено мислам дека продавницава ја имаат затворено, им пишував, им се јавував и...
Вчера прочитав во некоја тема, сега не можам да го најдам мислењето, дека некоја мајка со допис до директорката издејствувала да носи дохрана во...
moeto isto duri malku i krena temperatura, maticnata mi kaza samo paracetamol ako krene nad 38 ama ne krena a za prolivot dva pati na den na 12h ama...
Можеби во секоја градинка е различно. Во градинката кадешто аплициравме ние одговорната на објектот ни рече дека во текот на летото ја правеле...
Оддели ги имињата со запирка.