Грло, лошо сум напишала еве не поминува многу брзо спуштам на гради се плашам да не ми се спуште
41 505
41.504
За настинка ти дале Алмацин? Јас бремена ми дадоа еден сируп за кашлица и гинекологот ми го одобри. Парацетамол по потреба, чаеви, супи, цедени...
[ATTACH]
За мајка ми.[ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Си игра дете сабајлево и собрал куп мали колички во една кутија и ми вика - одбери си една. Јас си одбирам, ми ја зема од раце и вика - ааа не, таа е...
Дали има некоја со настинка. Ми препишаа алмацин ама слабо дејствува кашлам главоболка и тешко поминува. Некоја со слично искуство ?
Не можам да ти пратам порака. Ако имате нешто останато, те молам пиши ми.
[MEDIA]
Ананас баш сега имаат попуст. Квалитетни се.
Музејот е убав и голем. Има многу различни делови што може да се видат. Има дел за Кирил и Методиј (таму се гледа колку има значат и колку се...
https://forum.femina.mk/threads/%D0%A0%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B8-%D...
Анксиозно растројство и панични напади не се болести туку состојби. Не си болна, никој овде не е болен. Болест е Шизофренија, Биполарност, Клиничка...
Кај Каневче. Накај Канео е ресторанот. Попристапни цени има од Момир. Инаку во тој дел Охрид/Струга најубав е Галија во Калишта. Само риба служат со...
@FlirtBerry тој Gravity ако е во Saahl el Hashish беше веднаш до нашиот хотел. Супер му е ниркањето ама мислам дека немаше убав дел за пливање. Инаку...
Може малку повеќе информации? Колку време е користена, дали е оштетена, која марка е, цена и слично...... Благодарам.
Што купувате за роденден на дете од градинка, прв пат ќе одиме, во игротека слават, 3 години
Еј па и ти, ако сака ќе фати авион ќе дојде да те запознае. И ја не знаев дека може да се бира локација, фала на инфо. :inlove:
Оддели ги имињата со запирка.