Дали некој има искуство со Kiddos маскоти? Дали доаѓа и аниматор и што поточно прават? Сакам да резервирам една маскота од цртан филм, ама да не им...
Ниеден парфем до сега не ми траел освен од Космо тестер 20.000+ ден што ми е многу за парфем и после перење блузата сеуште ми мирисаше , некој таков...
Ориз, пченка и пченица преку каши на Хип и Холе воведов(Од зегин купувам ги има и на нивната страна можеш да си прочиташ состав). Овес од дм купувам...
Nie bevme pred 3 god.preubavo iskustvo bese i za nas i za decata.bevme preku lokalna agencija
Па летот би бил до Бари, инаку сакаме да ги обиколиме плажите во долниот дел.
[ATTACH]
Мајки каква урда давате??
Во ред е за сега кај мене.
Има ли некој прекин на мрежа на а1?
Blagodaram za informaciite. Dali nekoj bil vo Antalija akvarium, dali e lesno dostapen javen prevoz i dali vredi da se poseti
Mожеш да вратиш наназад и неколку години не само месеци.
[ATTACH]Ја земав за проба за да не се мрцварам дома со правење, одлична е!
Здраво девојки Потребен ми е совет доколку некој се нашол во слична ситуација, 17та недела сум бев вчерс на преглед и докторката виде во плодовата...
Од каде имате земено фиокар? Сакам да почнам со опремување на собата за бебе, немам многу простор. Дали се практични оние како од икеа со 3 фиоки...
Мајка не се грижи. Ке го мрднуваш шишето ќе продолжува. И мојата беше таква на почетокот. 60мл пиеше 45 мин, на секое пиење заспуваше ама си...
Кажи ми за кој дел од Апулија и ќе ти кажам според тоа. Бари, Монополи, Полињано… или скроз долу кај Бриндиси, Лече, Галиполи?
7+++ Д: Варено јајце и авокадо на леб. Р: Рижото со зеленчук В: Мафина со тиквица
Совршено ! Нема никаква причина за грижа, буквално. Со лесно:)
Ti si mi srekja :hug:
Предобра серија беше (не отворај спојлер доколку сакаш да ја почнеш) [SPOILER] Гледајте ја тие што се уште не сте ја гледале. Дури и да не ви се...
Оддели ги имињата со запирка.