Беше и остана психопат. Сетете се само на простачкиот муабет од „бомбите“ да влезе некој од партија и да му удри 3-4 јаки шлаканици на Жерновски. На...
Еве сега денес нас не известија дека невестинскат торта требело да е од кумот, бидермаерот, бонбоните, платно свеќи секако, не знам и порциите да не...
Здраво на сите. Имам хашимото и пцос. На последните резултати тсх ми беше 3.8, антителата значително ми се намалени и т3 е сосем ок. Е сега бидејќи...
Секое бебе е различно, си наметнуваме нереални очекувања читајќи се и сешто на интернет. Бев на местото на членката и знам како е да се обидуваш да...
За брзо време сама ќе си покажува дека и' се спие, сеуште учи и е збунета, нервниот систем и' е вознемирен. За кратко време ќе биде подобро, сама ќе...
Nesto najdobro sto sum go koristela za suva koza. Em preubav miris em kozata meka. Vredi za parite :) momentalno online na zegin stranata e na...
41 564
Само еден збор е доволен: ужас. Надолго и нашироко рецензија не вреди да се пишува. Сум видела и полоши креми, но не како оваа. [ATTACH]
Бела фарм од Кам.
Три дена дебати за враќањето на Груевски, ликов успеа да изгради име и бренд како Тито дефинитивно. Ова е талент на сите авторитарци, владеењето со...
Дали по предметот трансфузиологија може да се прават замени на вежби?
За Пантенолот во туба потврдувам, нема нешто што му е рамно. Џабе останати креми со звучни имиња. Моментално нивната линија е нешто најквалитетно, а...
Некој дали има правено инвитро кај Др. Димитров? Секое искуство е добредојдено.
@DaisyDoo фала ви мајки ама ние Австрија живееме и тука е купено уште пред 5години на дада беше некаде заборавено, од кога го виде си го присвои и...
Jas ne smetam deka bebeto e premnogu malo za voveduvanje na red, naprotiv mislam deka treba da se vospostavi red so pratenje na bebeto sekako,...
Во врска со кремот на Балеа од истата линија користам шампон и пена за нозе, чудо невидено, презадоволна, ја потврдувам линијата. Кремот Пантенол на...
А дали ви се случува на крај на денот, еве ова време околу 10-11, да осеќате на цицање дека имате премалку млеко?
Дали д-р Томислав работи со пиезо или со класична техника? И дали кај нас постои типопластика, подигнување само на врвот на носот?
[ATTACH] Поскап неам видено, но не значи дека нема. Е па шо мислиш ти овие функционерите со шо се прскаат? Вајда со дијамантски прав е :inlove:
Оддели ги имињата со запирка.