Да, пред некој месец Идиот беше на пола цена 350 денари, а сега на Саем редовната му е мислам 800(?), за саемската цена да му е 700 мислам, или 650....
Lol, добро што те имаме тебе како стручњак да не просветлиш, сите Стојанки и Славици од интернет најдобро знаете дека немаме соодветни хотели да...
@Maja12. Ниту бил ангелче, ниту ти било така убаво. Туку поради тоа што 4 години си играл со тебе push & pull манипулација, мозокот ти станал...
Хахаха леб леб абоље од гладна да седи и мојата кога протестира нешто лепче и е бонус терапија не одбива тоа / лебарка :rofl: За другово, мн ми е жал...
Не е нешто што не се случува, ниту си ти виновна.. Многу е често некој од заљубеност да не ги гледа црвените знаменца и само убавото да го гледа и...
Како закажувате за на приватно кај нејзе?
Да, мене ми е многу убав ама ми е тип на парфем што брзо ми здосадува.:angel: За траен, мене ми траеше доста, ама после неколку денови користење ми...
Кога бевме заедно беше ангелче невидено мислиш му иде да ме впие да ме уби од гушкање од мерак.. Алии не искочи така. И бев 100% сигурна ќе сфати,...
Ептен малечка се дигна твојата, мојава сега е у тој фазон на 10 месеци. Ја седам на паркет пијам кафе таа се пентари по мене зошто и е преинтересно...
Навидум одлично работно време ама кај сите институции се затворени, кај во градинка превртуваат очи (бар во градов де) што деца после 16:00 се земаат...
Ти благодарам.:)
Пресовршен? Ликов бил пресовршен за тебе? ...
Па да можда али фактот дека некој е толку пресовршен во живо, изгледа како да е презаљубен се тресе кога сме заедно над тебе, али и овие ствари се...
Хистологија ти е карши Министерство за здраство. На првиот кат ти е тоа за спермограм. Влегуваш и одма десно има скалички за нагоре.
Ние имавме голема крштевка ама само ручек. Исто сликарот во црква и дојде само на влез ни направи слики со гостите. Имавме дел со балони украсен баш...
Се сложувам баш за Три, и искрено пак ме зачудија што немаат поголем избор од Мураками. Пред некое време кога отидов во дуќанчето во ГТЦ, да ја земам...
Искрено не би знаела да ти кажам, јас следев како ми кажа докторот така. Кај мене беше само дијагностичка, се помина во ред , бев два дена во болница...
Soprugot praveshe Androflor screen analiza so PCR metoda
Zdravo, da ve prasham kade se ode za spermogram na histologija I embriologija na medicinaki fax. Ne sme od Skopje pa mi treba pomosh Blagodaram
Дали има мајка со дете што зајдува од плачење. Обично не дозволувам да плаче веднаш реагираам. Но веќе станува поголема и почна да се удира и не...
Оддели ги имињата со запирка.