[ATTACH]
[MEDIA]
Zdravo devoki sakamda gi podaram na koj mu treba vistinski. Se zaedno ne mozam da gi delam samo poshta da si plati
Дали ги оставате бебињата без пелена, голи да мрдаат? Јас кога и да го оставам без пелена обавезно ќе почне да ика и кива, нозете и рацете менуваат...
41.626
Јас сум презадоволна од Лазар Тренчев ПЗУ Офталмомедика. Многу е детален докторот.
Не се зачудив премногу дека сум коментирал на темава., иако искрено сум заборавил... И сега повторно ја гледам во отворени теми. Очигледно, често...
Да, јас имам правено пред околу 3 години. Апсолутно ништо не погоди.
Во кој дел не само што е совршен , туку и пресовршен? Кои погрешни романи ги имаш читано? На 18 години разбирам вакви заблуди, ама на 28 малку...
На крај, сепак ќе испадне дека саемот се организира колку да се рече дека има саем. Во државава, сѐ изгуби смисла. Многу настани, збиднувања,...
Точно, точно, малку повеќе си ги штимаат цените. Јас Идиот ја купив 350 денари на една од нивните акции и на моето издание на задната корица кај...
Здраво, дали некој има искуство со TBM Group ?
Го оставам да си ја глода. Само повремено му ја вадам да му ја избришам и раката и устата
И покрај сето ова успеа да се скараш со домашните со тие што те ПРЕДУПРЕДИЛЕ што те чека.. Верувај колку години и да имаш РОДИТЕЛИТЕ, БРАТ, СЕСТРА ни...
Јас таму ја водам бременоста, не ми наплатиле до сега конзилијарно. Не знам како е ако те водат на друго место.
Што правите со вашите бебиња кога ја пикаат раката во уста? Моево по цел ден му е во уста и често и иде нагон на повраќање или се закашлува а се...
Мене тоа ми се дешаваше со Персил капсулите. Сеа земав на Виолета овие Веш, супер перат и скроз се раствараат.
Одамна не сум почувствувала поубави парфеми на мене: [ATTACH] Како перверзно и слатко мириса ванилата :inlove: А ова, неам доволно зборови да...
Тогаш во некој скок да не е? Во секој случај мој најдобронамерен совет е да не се утепуваш од мерење колку изело, јас се оспеднав едно време дека над...
Каде да најдам резервни делови за Зано инхалатор?
Оддели ги имињата со запирка.