А во кеш ако платиш како враќаат?
Јас имав краток период на нејадење фала богу,изигравав кловн правевме заедно ајде ти што сакаш со овошје цртајвме па после сетоа тоа бленирање ,па...
Може ли некој да ми пише какво искуство имале со пукнато ушно тапанче? Веќе недела дена како ми е пукнато и постојано имам крв, не знам далу е...
Високопротеинска храна и без паника. Одмори го телото, не оди против себе.
Ги читав коментарите и некако како населението не е баш најсреќно. Врти сучи, само тие што работат ќе се дерат финансиски. Врска нема. Самоубиство.
На некоја граница сум дали сум за во помалата тема или тука. Пред скоро месец наполни 3. Сакав да прашам, што се дешава после третиот роденден?...
Враќаат. Кредит одма враќаат, ако сакаш на картица, зависи од твојата банка. Мене за 4 саати ми стигнаа. Ама да знаеш безобразни се, секое враќање на...
Девојки до кога ви опаѓала косата во постпартум? Речиси 10 месеци сме и сеуште опаѓа како и на почетокот, ќе останам без коса каде и да е
Da vo Brak sum so Manipulator so nemozam vise da izdrzam, vikase da se razvede sea odedrnas se povlece kako so velat stisie pred bura. Se nadeva ke...
Како оди враќањето на Тему? Враќаат пари?
[MEDIA]
После царски на колку недели ви беше првата контрола?
Дали има некој упатен да ми каже дали ако прчнам да продавам на инстаграм и фб китенки, хартиени торти кутивчиња треба да имам фирма нешто или?
Ти си ми богатство. Мојата омилена прегратка и бакнеж. Мојата омилена нотификација и повик. Мојата омилена насмевка и чувство. Моето омилено лице и...
[ATTACH] [ATTACH] Доцнам со оваа , ама ај :D [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ај препрочитај си уште еднаш убаво и нека не те мрзи, отиди во АВРМ и прашај за да ти објаснат...
Здраво на сите. Барам совет во однос на мојата моментална ситуација. Имено во петокот директорот ме повика на разговор 1-1 и ме извести дека фирмата...
Омилен! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: @senza.parole ме инфлуенсна коа те прочитав :*: Совршен е ✨️ [ATTACH]
Јас сум ист, толку многу ми е живчано чатање што неможам да поднесам, и враќам со најкратки одговори, а во живо и по тел, гинис во зборење нека пишат...
Премногу,претараа
Оддели ги имињата со запирка.