Каква Хурем, уште на почеток сум за Ибрахим. Знам дека трагично ќе заврши ама сепак за него сум :lol:
Кога ми го поклонија подзинав цела.... потсеќа на некоја мистериозна привлечна и секси женска :rofl: :rofl: :rofl: дефинитивно најубаааав...
Па тоа се го знам, ама зборуваме после, откако се откри дека е Нилуфер. Вечерва во епизодата кога отиде Малкочоглу да му каже на султанот, од...
Па можеше Хурем да претпостави што ќе се случи... барем да се потрудеше некако да ја спаси :worried: па како ја задавија тие ;(
Не знам зошто не сакаш да продолжиш, јас планирам на фармација да продолжам пред се дефицитарна е струката и потоа се наоѓа работа. Нема невработен...
Јас послените неколку месеци се поправив 3кг. Пиев повеќе Кока Кола, секој понеделник јадев и уште јадам хот дог и благо на училиште. Сега сакам уште...
Во право си и тие кутрите :( за еден коњ бе ццц, а Ибрахим срцето мое хахаха :inlove:
Величествениот нареди :) Хурем можеше барем да заплаче... заради неа уште еден човечки живот згасна
Поздрав до сите обожаватели на Барселона. Јас ја имав честа да одам на Ноу Камп и решив со вас да ги споделам фотографиите. Секој заслужува да оди......
Нека пише некој во спојлер што има гледано што ќе се случи... како ќе се извлече Хурем и што ќе се случи во Ибрахим и Нигер? Дали пак ќе летаат...
Ако се мувате долго време зошто да не... Ако го сакаш направи го тоа, само внимавај потоа да не ти рече дека не сака веќе да се мувате. Изборот е...
Хатиџе не убива и не штети туку само со збор вреѓа хахаах ајде вечер интересно ќе биде :lol: :lol:
Еден човечки живот испаѓа дека е помалку вреден од животот на коњот |(
Според мене треба секое женско да е блиско со другарите на дечкото. Јас од другар на бившиот дознавав како една ку*** му се додворувала, а дечко ми...
Ме избегнувате заради моето напнато, нервозно и иритирачко однесување. Па запомнете со вас се однесувам така или зошто не можам да ве поднесам и сте...
Не мора ти прва да му пишеш можеш индиректно со лајк да му дадеш знак дека ти се допаѓа. Ако тој има симпатии кон тебе ќе ти пише. Немам ништо против...
Јас сум уште мала ама многу ми се допадна темата. Јас имам сестра 4то одделение е и ми вика дадо ајде направи ми фб, му викам што ќе ти е и таа ми...
Кога ќе ти прати понуда за пријателство избери ја опцијата избриши ја понудата, така мислам дека не може да ти праќа веќе понуди, ако не блок :rofl:...
Со нетрпение се чека четврток ахааахах :rofl: :rofl: :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=nq2ekIMMYXA Оваа песна ме потсеќа на тебе и на летото 2010 година... тогаш кога мислевме дека сме непобедливи и дека...
Оддели ги имињата со запирка.