Спанаќ а мене месо ми се јадеше :(
И мене ми е тоа иначе ако си се носеле за рака како старите што викам јас ок е ама како пар глупаво е и да го прашувала што имате со Пупи се гледате...
Денес многу се изнерверив, сфатив дека некои личности едноставно не можат да се помират со тоа што двајца биле среќни и сега сакаат се да уништат и...
Трева прво факултет да завршиш за да можеш мене да ме навредиш и повредиш, а знаеме дека немаш намера за да се запишеш глупаку еден мене ќе ми се...
Еее феминки и феминци се случи и ова, не е нешто страшно ама многу ми е криво. Утрово другарка ми ми кажа како нејзиниот дечко го видел мојот бивши...
Затоа што денес парите го вртат Светот, а не љубовта. Такво е времето кој е богат тој е и моќен. Љубовта денес и со пари може да се купи ( пример...
Нова личност во семјеството Мисли малце и на мајка ти и како и е неа. Таа заслужува да биде среќна како и сите други, со тек на време ќе прифатиш...
Па оди на фризер прашај ако ја продаваш косата фризерката ќе ја искористи за надоградба :D
Троја многу добар филм, а за глумците да не збораме Ерик Бана аууу :inlove:
Многу сакам да гледам средени нокти :D и мислам дека секоја девојка треба барем еднаш неделно да посветува внимание на своите нокти :) :) и се...
http://www.youtube.com/watch?v=qsy9k3Z-CiY :inlove: :inlove: :inlove:
Аууу расипано детиште, па ако прави тој така нека му се закани другарка ти дека ќе го пријави во полиција и на сите дека ќе раскаже како ја...
Почни да му зборуваш индиректно за врска пример речи му дека имаш другарка која оди една година со дечкото дека супер си се сложуваат, прашај го дали...
Пишувај си на фб мислам така најлесно е и не мора директно да му кажеш сам ќе го осети тоа, значи лајк, кометар, обавезно пишување на чат :D :D
Па зошто да не можно да немаш чувства... можно е ако те привлекува детето.Јас не би те осудила дека направи нешто кој знае колку грешно и самата си...
Јас да бев машко и да не бев во врска баш би сакал покрај мене да имам амбициозна жена. Јас сум многу амбициозна, а дека се плашат не вервувам тие не...
Никој не те заслужил доволно за да остане со тебе до крај. Можеби момците не биле спремни да имаат сериозна врска со тебе... има време и за сериозна...
Тој ако ја слушал твојата непријателка ( да ја наречам) и не стигнал да се запознае со тебе во живо, а заради неа не сакал тој си губи. Никој не може...
Хахахаха ми рекле дека треба да си го сменам однесувањето ама јас се однесувам кон секој онака како што си заслужува и личноста не може да се смени...
Денес ретко кое машко се срами и ако се срами во живо ќе и се пушти на девојка преку фб така да не мора во живо тој да се труди може преку средства...
Оддели ги имињата со запирка.