Ментален
Па изостанок на матка е болест,не е свесна одлука.Никој на никого, ништо не става против негова волја.Па нормално дека не можиме да се разбереме,кога...
Првиот месец е две недели од матичен гинеколог и две недели од комисија боледување тогаш исплатува фирмата 80%мислам дека е не сум сигурна кај мене...
pn te molam
Јас од Тему нарачав и супер е. Најмн ја користев кога беше новороденче и помало бебе. Сега побрзо ми е со бебешки ножички
Дали давате поклон на старосватовите или само на кумовите?
41 675
Електрична турпија за нокти каде можам да најдам? И дали се практични?
Апсолутно, некои болести се божја работа, некои резултат на наша свесна одлука. Само што не се ставаат пејсмејкери на 3 други, личности кога е еден...
Светот е во срање бидејќи денешните родители родителството го сведоа на скрипта и бљувотини од ‘научни’ истражувања. Немаат ‘страв’ од дома, и...
Мојот омилен број :inlove:
Во однос на абортус еднаш се имам изјаснато,дека не оправдувам абортус само како контрацепција кога се користи.Овде исто така не реков ниту еднаш...
Има ли некој вирус со малку покачена температура (38.5), многу секрет во нос и грло (без кашлица) и ептен благо покачени црп и лимфоцити? Кога ја...
Доколку имаш ваучер,а си правела само пункција со ваучерот и поради одредени причини ти е одложен трансферот,следен пат кога ќе правиш трансфер,ќе ти...
Od denot na punkcija?
Во темине за абортус фетусот чувствувал, убиство било, тука новороденчето не се приврзувало за утерусот и таа средина. Секој си ја тера водата на...
Реално треба да се кажат со име и презиме, па нека им биде малку незгодно и малку срам па можеби тогаш ќе си ја чукнат главата шо напраиле. Децата се...
Исто 6 месеца треба да поминат
Не можам да поверувам колку ограничен народ сме , лебот не е здрав и одма етикета како не треба да се јаде леб. Колку убав и здрав леб човек може да...
41.674
Оддели ги имињата со запирка.